Folyamatosan bővül az eMAG és az Extreme Digital csomagautomata-hálózata

forrás: Prím Online, 2020. november 7. 11:59

Idén jelentősen megnőtt itthon azoknak az internetes vásárlóknak a száma, akik csomagautomatából veszik át rendeléseiket. Az igények kiszolgálása érdekében Magyarország két legnagyobb e-kereskedelmi márkája, az eMAG és az Extreme Digital Easybox csomagautomata-hálózata folyamatosan bővül: Budapesten már harminchárom helyszínen működnek a rendelések egyszerű, érintésmentes átvételét biztosító gépek. Az eMAG mobil applikációjából feladott rendeléseket Easybox automatába az év végéig ingyenesen szállítja ki a cég, a házhoz szállítás pedig az év végéig féláron történik appos rendelés esetén.

Hétről-hétre folyamatosan új helyszíneken helyezik üzembe az eMAG és az Extreme Digital üzemeltetésében lévő csomagátvevő automatákat: a fővárosban már harminchárom csomagautomatát telepített a két cég. Többek közt a Nyugati pályaudvar mellett, a MOM parkban, a Pólus Centerben, és Asia Centerben, a Camponában, valamint több Lukoil és OMV töltőállomáson. Az Easyboxok folyamatosan bővülő listája ezen a linken olvasható.

 

A tervek szerint az év végére száz budapesti, a jövő év végére pedig országszerte ötszáz helyszínen működnek majd a két cég csomagautomatái bevásárlóközpontokban, szupermarketek parkolóiban, közlekedési csomópontokban, illetve lakóövezetek közelében is.

 

“A novemberi Black Friday-re várhatóan már hetven helyszínen működik majd Easybox Budapesten, míg a karácsonyi vásárlási szezonra várhatóan már száz csomagautomata működik majd a fővárosban. A jövő év elejétől pedig a vidéki városokban kezdjük meg a terjeszkedést” - mondta el Várkonyi Balázs, az eMAG és Extreme Digital cégek ügyvezetője.

 

 

Az eMAG appból érdemes Easyboxra rendelni

A csomagautomaták bevezetőkampánya keretében az eMAG.hu mobil alkalmazásából (iOS, Android) megrendelt termékeket 2020. december 31-ig díjmentesen szállítja ki az Easybox csomagautomatákba. Házhoz szállítás esetében az év végéig minden applikációból feladott rendelés kiszállítási díjának felét elengedi az eMAG.

 

Az appban egyébként az év végéig folyamatosan elérhetők lesznek olyan egyedi kedvezmények, promóciók, amelyek sehol másutt, így az eMAG üzleteiben és webáruházában nem érhetők el.

 

Könnyű rendelés, gyors csomagátvétel, ingyenes szállítás

Az Easybox automaták használata igen egyszerű. A rendelés leadásakor ki lehet választani a csomagátvevő pontokra való szállítási opciót - a térkép segítségével pedig megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb eső automaták helyét. A rendelés megérkezésekor egy értesítő üzenetben megjelenő PIN kód, vagy QR kód segítségével akár 30 másodperc alatt is át lehet venni a rendelt termékeket. A rendelés összesen egy darab terméket tartalmazhat, nem lehet nagyobb a megadott 44,5 x 47 x 39 cm méretnél, és súlya sem lehet több, mint 20 kg.

 

Az Easybox automaták egyik célja, hogy megkönnyítsék az online rendeléseket. Ehhez további segítséget nyújt az eMAG telefonos applikációja. A folyamatos fejlesztések és az egyszerű használhatóság miatt sokan áttérnek az applikációs rendelésekre, ahol az eMAG.hu oldalon beszerezhető termékek mind jelen vannak. Ezenfelül több egyedi, csak az applikációban meghirdetett akció is elérhető. December 31-ig 50 százalékos kedvezményt lehet kapni a szállítási árból, valamint az applikációból való rendelés esetén elengedik a szállítási költséget, amennyiben az Easybox átvétel kerül kiválasztásra. Ehhez csupán le kell tölteni az eMAG alkalmazást és kiválasztani a csomag átvételének módját - így automatikusan levonja a szállítási költséget.

 

 

Az Easybox biztonságos és környezettudatos

Magyarországon, a járvány hatására a házhoz szállítástól még inkább a csomagátvevő pontokra terelődött a forgalom. Az egyszerű és érintésmentes csomagátvételnek köszönhetően sokkal biztonságosabb a küldemények kézhez jutása. A megrendelés, a fizetés és az Easyboxban való átvétel nem igényel személyi tényezőt, vagy bármilyen fajta érintkezést - így a jelenlegi akut járványhelyzetet figyelembe véve, az Easybox csomagátvevő hálózata ügyel a megfelelő higiéniai és egészségügyi előírások betartására.

 

A biztonságos csomagátvétel mellett a környezetvédelemre is gondosan odafigyel a cégcsoport által indított automata hálózat. Az eMAG és Extreme Digital saját futárszolgálata végzi a szállítást, ahol a szállító flotta egyharmada már most elektromos hajtású járművekből áll. Terv szerint a teljes flotta átáll a környezettudatos autók használatára.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05