Most mindenki segíthet, hogy égig érjen a bátorság

forrás: Prím Online, 2020. október 8. 19:05

Megújul ezernyi sikerélmény, sorsfordító kaland otthona: új kalandpályát épít a Bátor Tábor, amelynek kivitelezését közösségi finanszírozásból fedezi. Az E.ON 10 millió forintos támogatással adja meg a kezdőlökést a „Lépd meg! – égig érő bátorság” kampány indításához.  A súlyosan beteg gyerekek és családjuk számára nyújtott élményterápia alapköve a Bátorkodópálya, amelynek megépítéséhez minden adomány segítséget nyújt. 

A Bátorkodópálya több mint egy kalandpálya: ott születik a bátorság. A kötelek és kapaszkodók erőt és önbizalmat adnak a gyerekeknek, míg a pálya lehetőséget kínál, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, félelmeik legyőzésével sikerélményt szerezzenek, amelynek köszönhetően nagyobb önbizalommal, több kitartással, pozitívabb hozzáállással térnek vissza a mindennapokhoz. 

 

A gyerekek a kalandokon keresztül megtapasztalhatják, hogy erősek, és nem csak a feladatok során felmerülő nehézségekkel, de a betegségükkel is képesek szembenézni. A pálya a tábor egyik legkedveltebb helyszíne és a rekreáció egyik leghatékonyabb eszköze, amely az elmúlt 12 évben több ezer táborozónak nyújtott feledhetetlen élményt.  

 

 

A Bátor Táborban a táborozók testi-lelki biztonsága az első, ezért a „Lépd meg!” adománygyűjtő kampány célja annak az összegnek az előteremtése, amely fedezi a korábbi pálya teljes elbontását és az új, modernebb Bátorkodópálya kivitelezését. A pálya főbb elemeit szeretnék megtartani, így a tervek szerint például óriáshinta, mászófal és csúszópálya is épül. Emellett néhány új elemmel is szeretnék bővíteni, hogy a visszatérő táborozókat is új kihívások várják, valamint cél egy alacsonyabb kötélpálya megépítése, hogy már a legkisebbek is kipróbálhassák magukat néhány feladatban. 

 

Az E.ON 10 millió forintos támogatást nyújt a Bátor Tábornak, ezzel adja meg az első lökést a „Lépd meg!” kampánynak, hogy új Bátorkodópályát kaphassanak a súlyosan beteg gyerekek és családjaik. 

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy a mi közreműködésünkkel, a mi energiánkkal épül az új pálya. Hiszünk benne, hogy a gyerekek számára az élmények kövezik ki a boldogsághoz vezető utat. Arra biztatunk mindenkit, csatlakozzon, hogy ismét égig érhessen a bátorság!” - mondta Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. igazgatóságának tagja. 

 

 

„A Bátor Tábor 2001-es alapítása óta már több mint 10 000 táborozónknak adtunk bátorságot, erőt, önbizalmat. Élményterápiánk nélkülözhetetlen eleme az akadálymentes Bátorkodópálya, ahol a gyerekek a magasság mellett a félelmeiket is legyőzhetik” – tette hozzá Kindli Erna, a Bátor Tábor ügyvezetője.  

 

Az energiacég évek óta elkötelezett támogatója a Bátor Tábor Alapítványnak, segítségével épült meg a gyerekeknek életre szóló élményeket nyújtó kalandpark. A vállalat önkéntesei is rendszeresen részt vesznek az alapítványi programokban, illetve idén tavasszal a vírushelyzet miatt létrejött Digitális Bátor Tábor programjaihoz  nyújtott támogatást az E.ON.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05