Internet Hungary 2020: soha nem látott felelősség a telekommunikációs szektoron a COVID válság miatt

forrás: Prím Online, 2020. október 7. 11:20

Október 6-án ismét elindult az Internet Hungary, a hazai infokommunikációs szektor egyik legfontosabb eseménye. A jelen helyzetre való tekintettel ezúttal egy full HD minőségű, internetes interaktív adás keretében zajlik majd a kétnapos konferencia, amelynek fő támogató partnere a Vodafone Magyarország. A telekommunikációs vállalat több izgalmas előadással is készül az idei programsorozatra. 

A járványhelyzetre való tekintettel október 6-án és 7-én két napon keresztül full HD minőségben, internetes interaktív adás keretében zajlik az Internet Hungary. A 21. alkalommal megrendezett konferenciasorozatot Dr. Budai J Gergő, a Vodafone Magyarország Igazgatóságának Alelnöke indította, aki többek között beszélt a telekommunikációs szektor COVID válság alatt betöltött szerepéről, a magyarországi 5G fejlesztésekről, valamint Európa egyik piacvezető torony-infrastruktúra vállalatáról, a Vantage Towers-ről, amely hamarosan Magyarországon is elkezdi működését. 

 

A Vodafone Magyarország a kétnapos konferenciasorozat főszponzoraként számos izgalmas előadással készül, így többek között olyan témákat értinő beszélgetésekhez csatlakozhatnak online az érdeklődők, mint pl. a digitális (tudat)hasadás, vagy, hogy hogyan érheti el a piac, hogy a fogyasztók úgy viselkedjenek, ahogy azt a szolgáltatók szeretnék. 

 

A teljes programot az alábbi linken tekinthetik meg az érdeklődők.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

A márkák megítélése szenvedhet kárt a visszaeső életszínvonal miatt

Az összes vizsgált szempont szerint romlott a fogyasztói elégedettség az elmúlt egy évben a KPMG Customer Experience Excellence globális kutatása szerint. A jelenség mögött első sorban a globális megélhetési válság áll. Ugyanakkor a pandémia idején a márkák részéről tapasztalt odaadó hozzáálláshoz képest a mostani krízisjelenségek kezelésében nem érzik a fogyasztók a cégek részéről a partneri hozzáállást. Míg például a covid okozta fogyasztói nehézségeket közös összefogással lehetett megfelelően kezelni, a mesterséges intelligencia kérdésében akár a front ellentétes oldalára is rendeződhetnek a szolgáltatók és a fogyasztók – hívja fel a figyelmet jelentésében a KPMG.

2024. március 27. 13:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05