Lehetőség karrierváltásra: ingyenessé tették az online ingatlanos tanfolyamot

forrás: Prím Online, 2020. május 14. 10:45

A koronavírus miatt rengeteg ember veszti el a munkáját vagy kényszerül karrierváltásra. A kialakult helyzetre tekintettel május 31-ig díjmentesen elérhető az ingatlanostanfolyam.hu korábban 75 000 Ft-ért árult videós tanfolyama, ezzel is próbálnak segíteni a munkájukat elveszítő magyaroknak.

Magyarországon március elején jelent meg az egész világot térdre kényszerítő koronavírus. A járvány miatt globálisan emberek milliói veszítették el állásukat, cégek álltak le, munkahelyek szűntek meg. Mégis vannak olyan vállalatok, ahol ebben a rendkívül nehéz időszakban is sikerült növelni a munkavállalói létszámot, ilyenek az ingatlanhálózatok.

 

A koronavírus-járvány kirobbanása óta 120 fővel növelte csapatát egy magyar tulajdonú, országos hálózatú ingatlaniroda. A Városi Ingatlaniroda (VING) jelenleg közel 300 fős létszámmal az itthoni ingatlanközvetítői hálózatok élmezőnyébe került. A robbanásszerű emelkedés már önmagában meglepte az alapítókat, de kezelték a helyzetet és jelenleg is heti 15-20 fővel folytatódik a bővülés, ami minden eddigi várakozásukat felülmúlja.

 

„A legreálisabb becslések szerint a létszámunk elérheti a következő hetekben, hónapokban akár az 500 főt is, amellyel meghatározó szereplővé válhatunk az ingatlanpiacon. A létszámugrásnak a járványhelyzet volt a kiváltó oka, de az elmúlt nyolc évben már kifejezetten arra fejlesztettünk, hogy egyszerre home office rendszerben és irodahálózattal is el tudjuk látni az értékesítői feladatokat, ami most hatalmas előnyt jelent” – magyarázta Barna József operatív cégvezető, aki érdekességként említette, hogy a Városi Ingatlanirodánál nem alkottak franchise hálózatot, hanem egyetlen központi cégként működnek, jól összehangolt online cégirányítási rendszerrel.

 

Ingyenes ingatlanos tanfolyam otthonról

A cég ott segít, ahol tud, ezt bizonyítja az is, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a korábban 75 000 Ft-ért árult online videó alapú képzésüket is ingyenessé tették.

 

„A körülmények miatt 2020. május 31-ig díjmentesen elérhetővé tettük a képzésünket. Így megadjuk a lehetőséget a tanulásra és az elhelyezkedésre mindazoknak, akik a koronavírus miatt munka nélkül maradtak. A mi csapatunkhoz is bárki csatlakozhat, és ehhez a megfelelő felkészítést is megadjuk, teljesen ingyen” – tette hozzá Barna József.

 

A képzési anyagokat e-mailben küldik videotámogatással. Az új csatlakozók kapnak egy olyan profilt, amelyet a befutott ingatlanértékesítők használnak. Felállítottak emellett egy 100 pontból álló karrierprogramot, ami segít elindulni a pályán.

Fotó: VING

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

360 fokos felmérést készített az IAB az influencerpiacról

Kik, milyen platformokon és hányan követnek ma influencereket? Mennyire tartják őket hitelesnek, és hányan vásárolnak terméket ajánlásaikra? Milyen típusai vannak az influencertartalmat fogyasztóknak? És a piaci szakemberek vajon mennyire látják hatékonynak az influenceres együttműködéseket?

2024. május 10. 20:41

Csúcstechnológiás cukormonitorozó rendszert vezet be itthon a magyar 77 Elektronika Kft.

A száz százalékban magyar 77 Elektronika Kft. új generációs, folyamatos cukormonitorozó rendszert vezet be itthon. A hazai piacon úttörőnek számító, magyar nyelven működő, egybeépített szenzor-távadó eszköz az eddiginél sokkal felhasználóbarátabb megoldást biztosít a diabéteszesek számára, amely a nap 24 órájában folyamatosan méri a szöveti cukorszintet. 

2024. május 10. 19:25

Toronyház nyolcszögletű prizma kialakítással és vízszintes elhelyezhetőséggel

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a The Tower 300 mikro toronyházat. A The Tower sorozat az egyik legnépszerűbb termékcsalád, ami az ikonikus függőleges toronyház-kialakításáról ismert. 

2024. május 10. 17:44

Magyar szakember nyerte az International Loyalty Awards „Év Embere” díját

Kecsmár Zsuzsa, az Antavo Loyalty Cloud társalapítója és stratégiai vezetője nyerte idén a nívós „Év Embere” díjat a Dubaiban megrendezett International Loyalty Awards-on.

2024. május 10. 16:00

Az Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány elnyerte a Kyndryl Alapítvány támogatását

A Kyndryl Alapítvány, a Kyndryl filantróp ága bejelentette, hogy a magyarországi Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány egyike annak a hét országból származó 11 nonprofit szervezetnek, amelyek a Kyndryl Alapítvány első támogatási körében adományban részesülnek.

2024. május 10. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36