Saját történetük megosztására bíztatja felhasználóit a Huawei

forrás: Prím Online, 2019. november 29. 09:11

A Huawei legújabb reklámfilmjében és ahhoz kapcsolódóan is arra bátorítja a felhasználókat, hogy osszák meg saját történeteiket mások inspirálására. Azok, akik 2020. január 15 – éjfélig, a kampány weboldalán keresztül elmesélik a saját történetüket, részt vehetnek Michal Woroch kerekesszékes felfedező és utazó webes motivációs előadásán. 

A Huawei induló brand kampánya alkalmából új reklámfilmet készített, melyben négy hőst mutat be: egy balerinát, egy dobost, egy szörföst és egy egyedülálló apát, akik nem adják fel a küzdelmet álmaik megvalósításáért. Legújabb, „Egy történet számít, a Tiéd” nevű kampányában a Huawei a kisfilm alapján arra bíztatja a felhasználókat, hogy bármi is legyen az akadály, sose adják fel az álmaik beteljesítését és az értük való harcolást, ezzel párhuzamosan pedig arra is bátorítja őket, hogy osszák meg saját történeteiket, melyek az akadályok sikeres leküzdéséről szólnak. 

 

Most a magyar felhasználók is csatlakozhatnak a kampányhoz, illetve a hőseihez és elmondhatják saját történetüket. Ehhez a Huawei dedikált honlapján kell megosztaniuk írásaikat és minél többeket kitartásra sarkallniuk. Mivel a személyes történetek elmesélése nem könnyű, ezért a Huawei minden jelentkezőt azzal jutalmaz, hogy meghívja őket Michal Woroch felfedező és utazó online megtekinthető motivációs előadására. Michal, aki elektromos kerekesszékkel kívánja meghódítani a Himaláját, elbeszéli történetét az elé gördülő akadályok ellenére elért eredményeiről.

 

„Tudjuk, hogy rengeteg inspiráló történettel rendelkező ember vesz körbe minket. Ők sosem adják fel, még akkor sem, ha sokan ezt tanácsolják nekik. Tesznek még egy extra lépést, nem számít, mennyire nehéz vagy hány akadállyal találkoznak. Ezeket a történeteket szeretnénk hallani és megosztani, hogy tiszteletünket fejezhessük ki az előtt az attitűd előtt, amit nap mint nap tanusítanak és amivel példával járnak el sokunk számára”, mondta el Trubek Zsuzsa, a Huawei Technologies Hungary, PR managere.

 

A leginspirálóbb történetek a Huawei közösségi média-csatornáin jelennek majd meg a jövő év elején. A történeteket a projekt weboldalán 2020. január 15. éjfélig lehet feltölteni

Kulcsszavak: Huawei kampány

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Seco honlapja az ügyfelek kezébe adja a hatékonyság erejét

A Seco weboldala új, úttörő funkcióval bővül, amely segítségével az ügyfelek azonnal összehasonlíthatják a rendelkezésre álló lapkákat, így gyorsan megtalálhatják és megrendelhetik a jelenlegi szerszámaiknak megfelelő, illetve az azoknál akár kiválóbb cseretermékeket a Seco kínálatából.

2024. május 2. 19:14

Magyar klíma-körkép: a többség klíma nélkül várja a kánikulát

A magyarok 67 százalékának nincs otthon klímája, legnagyobb arányban ventilátorral hűtenek a nyári melegben. Akik mégis vásárolnak, azok egyértelműen az ár és az energiafogyasztás alapján hozzák meg a döntésüket – derül ki a Hisense friss reprezentatív kutatásából. 

2024. május 2. 17:48

Stratégiai összefogás az AWS és a Deloitte közt

Több éves, átfogó, stratégiai együttműködésbe kezdett a világ legnagyobb vezetési tanácsadó cége, a Deloitte, valamint a világ legnagyobb nyilvános felhőszolgáltatója, az Amazon Web Services (AWS). A kooperációjuk célja, hogy felgyorsítsák a vállalatok digitális transzformációját, az üzleti műveleteik felhőbe terelésével felkészítsék őket az egyre élesedő versenyre, valamint maximalizálják számukra a felhőalapú technológia üzleti előnyeit. 

2024. május 2. 16:07

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Cégmarketing trendek – 2024. Legyünk jelen egyszerre mindenhol!

Legyünk ott mindenhol! Ez a jelszava mostanában a cégeknek. Mindenütt látszódni, hallatszódni kell, hogy a nagy kommunikációs zajban észrevegyenek. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cégmarketing trendek – 2024 Legyünk jelen egyszerre mindenhol!” című, május 30-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói választ adnak arra, hogy hogyan juttassuk el üzeneteinket a vevőinknek a rendkívül felpörgetett, zajos online és offline térben 2024-ben.

2024. május 2. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14