Varázslatos új színben is elérhető a Huawei P30 szériája

forrás: Prím Online, 2019. június 17. 11:07

Különleges új színben is elérhető a Huawei csúcskategóriás okostelefon-szériája. A P30 és P30 Pro sorozat termékei a meglévő klasszikus színek mellett mostantól „Naplemente” árnyalatban is kaphatók. Az egyedi színű készülékek komoly trendnek számítanak az okostelefon piacon: tavaly minden harmadik vásárló a P20 és Mate 20 szériák „Alkonyat lila” árnyalatát választotta. A „Naplemente” színvilág június 15-től kapható a Huawei élmény alapú üzleteiben.

“Naplemente” fantázianévre hallgat a Huawei P30 szériájának legújabb színvilága. A vállalat a márciusban bemutatott sorozat klasszikus Éjfekete, Auróra kék és Jégkristály kék színei mellett bevezeti a „Naplemente” fantázianévre hallgató árnyalatot. A tavaly kiemelkedő népszerűségnek örvendő P20-széria „Alkonyat lila” színeiből inspirálódva a vállalat ezúttal egy meleg, az egyediséget és a kiszámíthatatlanság szépségét tükröző árnyalatot alkotott meg, mellyel a művészet és a divat iránt érdeklődő felhasználókat célozza. 

 

 

„Nagyon nagy sikere volt tavaly a felhasználók körében az egyedi színárnyalatú, „Alkonyat lila” készülékeinknek. A megvásárolt P20 és Mate 20 széria okostelefonjainak több mint 30 százaléka ebben a színben talált gazdára. Ezért is alkottunk egy teljesen egyedi, új színvilágot, amely az idei év slágere lehet az okostelefonok piacán” – mondta Nagy Ivett, a Huawei Technologies Hungary marketing igazgatója. 

 

A különleges „Naplemente” szín elsőként a P30 128 GB, valamint a P30 Pro 256 GB modelleknél lesz elérhető, és június 15-től kapható a Huawei Experience, valamint POP Up Store-jaiban. A tavasszal bemutatott Huawei P30 Pro a világ első okostelefonja, amely ötszörös optikai, tízszeres hibrid, valamint ötvenszeres digitális zoom-mal rendelkezik, így a felhasználó az apró részleteket megjelenítő, professzionális fotókat készíthet, akár éjszaka is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05