Színes fényjátékba borul a Párisi Udvar

forrás: Prím Online, 2019. június 13. 12:25

Különleges művészeti projekttel és belvárosi prémium üzlet megnyitójával ünnepli a Samsung 30 éves magyarországi jelenlétét. A jubileumi ünnepség központi témája a digitalizáció és a jövő technológiái, ez inspirálta a Centrum Production csapatát, akik a jubileumi ünnepségre fényfestéssel készülnek. Az alkotás a frissen felújított Párisi Udvar épületén lesz látható június 19-én, 21 óra 30 perckor. 

A Samsung 30 éve van jelen Magyarországon. A vállalat az elmúlt három évtizedben a legmodernebb és leginnovatívabb megoldásokat hozta el a magyar felhasználóknak, magyarországi gyárából pedig egész Európát ellátja a technológia csúcsát jelentő szórakoztató elektronikai termékekkel. 

 

Legyen szó a legújabb mobilos trendekről, az intelligens háztartási megoldásokról vagy kiemelkedő TV-s technológiákról: a Samsung világszerte milliók mindennapjait teszi könnyebbé. A vállalat elkötelezte magát aziránt, hogy az elkövetkező 30 évben is a felhasználók igényeit szem előtt tartva, a lehető legmagasabb minőségben alkossa meg a jövő megoldásait.

 

Ez az elköteleződés inspirálta a Centrum Production csapatát, mikor a programsorozatot lezáró fényfestést tervezték. 

 

„Nagyon örültünk a Samsung megkeresésének, hiszen egy olyan jövőbemutató műalkotást készíthettünk, amely a mából kiindulva kalandozik el a jövő megoldásai felé. Különleges megoldással készülünk az eseményre, amelyet egy nagyon izgalmas terepen mutathatunk be. A város központi részén található, frissen felújított Párisi Udvar külső felületén korábban még nem volt hasonló művészeti bemutatóra példa” – mondta el Besnyő Dániel, a projekt art directora.

 

„A Samsung egyedülálló, innovatív megoldásai formálják a jövőt és a digitális trendeket, Daniék csapata pedig egy olyan, Magyarországon eddig közterületen még nem használt technológiát épít a vetítésbe, amely az elkövetkező évek megoldását hozza el. Éppen ezért választottuk a nemzetközileg is elismert művészeket. Közösen egy olyan alkotást hozunk létre, amellyel a jövő művészetébe nyerhetnek bepillantást az érdeklődők” – tette hozzá Samu Zsófia, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Minden cloud termékét AI képességekkel ruházza fel az SAP, és vezető AI-cégekkel épít együttműködést

Hagyományosan nagy figyelem kíséri az SAP éves konferenciáját, ahol legfrissebb fejlesztéseit és legújabb együttműködéseit szokta bejelenteni az üzleti szoftverek piacvezetője. 

2024. június 5. 20:38

A RECnGO szoftvercég kínai piacvezető harvdvergyártóval működik együtt

A RECnGO nevét ma már szinte mindenki ismeri, aki minőségi videós anyagok készítésével foglalkozik akár hobbi, akár profi szinten: a magyar startup forradalmi applikációja bármilyen okoseszközt képes egy gombnyomással profi videóstúdióvá változtatni. 

2024. június 5. 19:40

A Széchenyi-egyetem megerősítette helyét a legjobbak között a QS világranglistáján

A tavalyihoz hasonlóan ismét a legjobbak között szerepel a győri Széchenyi István Egyetem a Quacquarelli Symonds (QS) felsőoktatási minősítő szervezet legfrissebb világranglistáján. Az intézmény sikerét elsősorban kiváló vállalati és akadémiai megítélésének, valamint a minőségi oktatást jelző jó hallgató-oktató arányának köszönheti.

2024. június 5. 17:33

Teljesítmény, sebesség és tartósság egy dinamikus autóversenyt idéző bemutatóban

A memóriatermékek és -technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP bejelentette, hogy a COMPUTEX 2024 kiállításra az autóversenyek által ihletett „Kingston: Racing Beyond Limits” bemutatóteremmel tér vissza. 

2024. június 5. 14:36

Akár szabadnapot is „vehetnek” a Schneider Electric munkatársai

Tovább bővült a Schneider Electric által a munkatársak elismerésére létrehozott Step UP program keretében kínált lehetőségek köre, a kiemelkedő teljesítményekért kapott pontokért most már szabadnapokat is „vásárolhatnak” a vállalat dolgozói. A felmérések azt mutatják, hogy az alkalmazottak rendszeres elismerése jelentősen erősíti az elkötelezettségüket és pozitív hatással van az üzleti eredményekre is.

2024. június 5. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47