Ismerje meg személyesen is a MiR robot flottáját!

forrás: Prím Online, 2019. május 15. 11:10

Az autonóm mobil robotok (AMR-ek) piaca egyre nagyobb mértékben növekszik, miközben a technológiai fejlődés is villámsebességgel száguld. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a MiR legújabb innovációi, az új MiR1000 és az AI Camerával felszerelt robotok. A MiR robotflottáját az érdeklődők most testközelből is megtekinthetik és kipróbálhatják a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon, május 14-17 között!

A Mobile Industrial Robots április elején mutatta be a MiR1000-et, a piacvezető vállalat legnagyobb autonóm mobil robotját (AMR). A MiR egy további iparági újítást is bevezet: mesterséges intelligenciával (MI) látja el összes AMR-jét a még fejlettebb tájékozódás érdekében. Az idei  MACH TECH és Ipar Napjai kiállításon május 14-17 között számos érdekesség mellett a MiR legújabb fejlesztéseiről is széles körő információkat kaphatnak és megtekinthetik az új fejlesztés testvérét, az 500 kg teherbírású MiR500 robotot a fővárosi HUNGEXPO-n. 

 

 

Forradalmi újítások az intralogisztikában

Az autonóm mobil robotok könnyű- és nehéz súlyok szállításával optimalizálják a belső logisztikát a teljes gyártási láncban, a raktártól az áru leszállításáig. A MiR a MiR500 robotot, valamint a belső szállítás automatizálását támogató megoldásait fogja bemutatni az Ipar Napjain. A MiR robotok  képesek hatalmas tömegű raklapokat és egyéb nehéz súlyokat dinamikus körülmények között is probléma mentesen kezelni. A MiR500 teherbírása 500 kg, lábnyoma pedig 1350x920 mm.

 

 

Többek közt a munkaerőpiaci helyzetből fakadóan, egyre több vállalat kezd el az automatizációs lehetőségeken gondolkozni. Az autonóm mobil robotok (AMR) iránt nagy az érdeklődés, hiszen őket önálló áruszállításra tervezték, így tökéletesen illeszkednek a mai nagyvállalatokra és raktárakra jellemző mozgalmas munkakörnyezetbe. A fővárosi HUNGEXPO-n most bárki megnézheti, hogyan tájékozódnak. 

 

Amennyiben kíváncsi a  Mobile Industrial Robots robotflottájára, megtekintheti őket testközelből a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon az A pavilon, 306E standjánál, illetve az egyik disztribútor standjánál!

 

 

A ROBOTCENTER Kft. -nél (A pavilon, 113D) élőben, munka közben lesznek láthatóak a Mobile Industrial Robots MiR100, MiR200 és MiR500 polcos építménnyel felszerelt autonóm robotjai.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05