Radnóti Tibor lépett a Stratis versenypiaci üzletágának élére

forrás: Prím Online, 2019. február 20. 18:24

Tapasztalt szakember veszi át a versenypiaci üzletág vezetését a tanácsadási piac egyik legnagyobb magyar tulajdonú szereplője, a Stratis Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft. vezetői csapatában. A pozíciót eddig Bíró Zoltán a cég vezetése mellett vitte. 

Radnóti Tibor pályáját az alapítótagokhoz hasonlóan a Pannon GSM-ben kezdte. Ezt követően a Magyar Telekom informatikai vezetői fejlesztés vezető pozícióját töltött be, majd a Stratis Kft-ben igazgatóként dolgozott. Az elmúlt hét évben a Generali Biztosítónál informatikai igazgató, majd operációs vezérigazgató helyettesként tevékenykedett, ezután tér vissza a Stratis-os pályájára. „Örömmel vállaltam el ezt a feladatot az egyik legnagyobb magyar tulajdonú vezetői és IT tanácsadó cégénél. Az elmúlt évek dinamikáját folytatva folyamatos növekedést tervezünk. Első számú választás kívánunk lenni azon nagyvállalatok számára, akik hiszik, hogy gyorsan és hatékonyan kell reagálniuk a digitalizálódó piacra és a változó ügyfél igényekre” – mondta a bejelentés kapcsán Radnóti Tibor. 

 

„Tibor személyében egy olyan vezető érkezett hozzánk, aki a piacon pont azt a döntéshozói szintet képviselte, ahol ügyfeleink jelentős része is működik: így jól ismeri ezeknek a döntéshozóknak igényeit. Ennek köszönhetően még hatékonyabbá tudjuk tenni termékfejlesztéseinket a CXO szint elvárásainak megfelelve” – hangsúlyozta Bíró Zoltán, az üzletág eddigi vezetője, aki immár teljes munkaidejében a cég irányítását látja el. 

 

Radnóti Tibor érkezésével a korábban megkezdett irányt folytatja a cég, de még erőteljesebb hangsúlyt kapnak a vezetési tanácsadási szolgáltatások. Az idei év legnagyobb fókusza az adatpiaci növekedés fokozása, tapasztalatainak köszönhetően ebben is kulcsember lesz Radnóti Tibor. Jól ismeri az ügyféloldali elvárásokat, és az ő részvételével a Stratis tovább tudja fejleszteni, csiszolni a szolgáltatásait, termékeit ezen a kiemelt területen is. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05