A Cellum a délkelet-ázsiai térség tíz leggyorsabban növekvő fizetési techvállalata között van

forrás: Prím Online, 2018. november 15. 19:33

A vállalati vezetőket és egyéb technológiai döntéshozókat összekötő magazin, az APAC Business Headlines a legújabb kiadásában beválasztotta Magyarország piacvezető mobiltárca-szolgáltatóját, a Cellumot a 10 leggyorsabban növekvő fizetésimegoldás-szolgáltató közé, akire érdemes figyelni. A Cellum 2014 óta van jelen a délkelet-ázsiai térségben.

A magazin friss kiadása sorra veszi a fizetési szektor meghatározó szereplőit, és megvizsgálja azt is, hogyan váltak érett vállalatokká különleges szaktudásuk, megfontolt stratégiájuk és innovatív termékeik segítségével. A Cellum abban a megtiszteltetésben részesült, hogy elismerték ilyen kulcsszereplőként. A magyar cég már egy ideje a magazin látókörében volt, idén pedig bizonyította, hogy a térség legkülönbözőbb méretű és profilú vállalatai számára megbízható partnerként képes rendkívül innovatív szolgáltatásokat nyújtani.

 

„A Cellumnak nagyratörő tervei vannak a délkelet-ázsiai térségben, és nagy örömünkre szolgál, hogy a több évnyi erőfeszítéseinket elismerték. Az APAC Business Headlines remek felületet biztosított számunkra, hogy megosszuk a történetünket és bemutassuk, miben vagyunk jobbak, egyedibbek a versenytársainknál.” – mondta Kóka János, a Cellum Csoport vezérigazgatója.

 

„A Cellum története inspiráló és mintául szolgálhat más válllalatok számára is.” – mondta Mark Tong, az APAC Business Headlines főszerkesztője. „A szerkesztőségünk nemcsak a szolgáltatásaik alapján választotta ki a listában szereplő cégeket, hanem figyelembe vettük a képességüket is, hogy újfajta felhasználói élményt nyújtsanak ügyfeleik számára.” – tette hozzá Rin Kachui, az APAC Business Headlines vezető szerkesztője.

 

Az APAC Business Headlines aktuális száma elérhető online a következő linken: https://www.apacbusinessheadlines.com/digitalmag/apac_payments.html

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05