Magyarországról nevezik ki a Deloitte közép-európai pénzügyi tanácsadási üzletágának új vezetőjét

forrás: Prím Online, 2018. május 18. 12:48

Bíró Balázs vezeti június 1-től a Deloitte közép-európai régiójának pénzügyi tanácsadási üzletágát a jelenlegi pozíciójának megtartása mellett.

A szakértő a Deloitte Magyarország pénzügyi tanácsadási üzletágának vezetőjeként és a közép-európai banki portfóliókezelési-tanácsadási szolgáltatások üzletágának partnereként számos vállalati pénzügyi és egyéb vállalatértékeléssel, modellezéssel, portfolió szolgáltatásokkal, stratégiai tanácsadással és vállalati restrukturálással kapcsolatos projektet irányított, elsősorban a bankszektorban, ingatlanszektorban Magyarországon és Közép Európában. A magyar pénzügyi tanácsadási csapat és a régió PLAS (Portfolio Lead Advisory Services) vezetőjeként több mint 15 éves, kiterjedt nemzetközi tapasztalattal rendelkezik.

 

„Regionális pénzügyi tanácsadási üzletág vezetőjeként azon fogok dolgozni, hogy a Deloitte nemzetközi hálózatában rejlő szinergiákat minél jobban kihasználjuk, és ezáltal tovább erősítsük piacvezető szerepünket. Kiemelten fontosnak tartom, hogy az elmúlt években kidolgozott technológiai szemléletünket és megoldásainkat minél több országba és ügyfélhez eljuttassam” – mondta el Bíró Balázs.

 

Bíró Balázs 2004-ben csatlakozott a Deloitte-hoz kezdő tanácsadóként, példamutató karrierutat bejárva 2015-ben kapott partneri kinevezést, valamint 2017 óta a Deloitte pénzügyi tanácsadás üzletág magyar vezetője.

 

„Azáltal, hogy Seres Béla EMEA kinevezését követően, egy újabb tranzakciós szakértőnk került nemzetközi vezetői pozícióba, az nem csak az M&A csapatunknak, hanem az egész Deloitte Magyarországnak is fontos eredmény” –  tette hozzá Fülöp András, a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatója.

Kulcsszavak: +céginfo Deloitte

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09