Blue Fleet Audit és stabilitás a Business Lease-nél

forrás: Prím Online, 2018. április 18. 14:25

5%-os növekedést ért el 2018 első negyedévében a járműlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. autóflottájának mérete a három hónappal ezelőtti eredményhez képest. 

A vállalat továbbá egy újfajta analitikus flottavizsgálattal várja ügyfeleit Blue Fleet Audit néven, mely a flották üzemeltetési költségeit és a károsanyag-kibocsátását hivatott csökkenteni.

 

“Passion for mobility szlogenünk kiválóan összegzi a Business Lease ügyfélközpontú filozófiáját, és nem titok, hogy ez a kulcsa a cég folyamatos stabilitásának is, hiszen ennek a szemléletnek köszönhetően sikerült egy erős bizalmi alapokra épülő, tartós kapcsolatrendszert kialakítani ügyfeleinkkel és partnereinkkel Magyarországon is” – mondta Trybek Gábor, a Business Lease Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója. „Legyen szó személyre szabott vezetéstechnikai képzésről, egyedi logisztikai megoldásokról, vagy akár az új költségcsökkentő Blue Fleet Audit szolgáltatásunkról, minden innovációnk célja ügyfeleink további elégedettsége, és stabil működésünk biztosítása.”

 

Blue Fleet Audit

Az aktuális benzin-dízel trendekre is választ ad a Business Lease új analitikus flottavizsgálati módszere. A Blue Fleet Audit célja, hogy az ügyfelek egyszerre csökkenthessék flottájuk üzemeletetési összköltségét (TCO), valamint a járművek károsanyag-kibocsátását (CO2) is, a mobilitási igények figyelembe vételével. A Blue Fleet Audit során egy teljeskörű, valós adatokon alapuló adatbányászatot követően kiértékelik az eredményeket, és egy optimalizált arányt javasolnak a flotta benzin, dízel, hibrid és elektromos meghajtásának megoszlására, mellyel az ügyfelek jelentős összeget takaríthatnak meg és jobban kímélhetik környezetüket is. 

 

„Blue Fleet Audit szolgáltatásunk leginkább a felső vezetők körében népszerű, hiszen az adatok összegzése során mindent jól átláthatóan számszerűsítünk, hogy a számukra legoptimálisabb megoldást választhassák a TCO csökkentésére és a károsanyag-kibocsátás minimalizálására. Ráadásul ezt a szolgáltatásunkat a már 10 autós flottával rendelkező cégek is igénybe vehetik” - mondta Trybek Gábor.

 

Stabil működés és egyedi szolgáltatások

A stabil működésnek fontos részét képezik a rendszeres új egyedi szolgáltatások, melyek jelentős szerepet játszanak az ügyfelek elégedettségében. A Blue Fleet Audit mellett ilyen például a személyre szabott vezetéstechnikai képzés, melyet a Business Lease céges sofőrök számára biztosít, egy több ezer céges autó káreseményeit rögzítő adatbázis alapján. 2017 óta szintén elérhető a vállalat “Logisztikai megoldások” szolgáltatáscsomagja, amely kifejezetten kistehergépjárműveket vagy személyszállításra alkalmas kisbuszokat (max. 9 fő) lízingelő, vagy bérlő ügyfeleinek kínál előnyöket. A csomag kiemelt előnye a tervezhetőség, mely a fix havidíjnak köszönhetően megannyi szolgáltatást tartalmaz.

 

„A Business Lease Európában 26 évvel ezelőtt lépett a flottapiacra valódi alternatívaként és a korát megelőzve olyan egyéni és egyedi megoldásokat kínált mindig is, amelyek azelőtt nem voltak elérhetőek. A jól bevált, több mint negyed évszázados receptet alkalmazzuk Magyarországon is, vagyis mindig egyéni, cégreszabható innovációkkal járulunk hozzá ügyfeleink sikereihez, és ezáltal a stabilitásunk megőrzéséhez” – foglalta össze Trybek Gábor.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05