Vezetőváltás a GROW Csoport élén

Henger Attila, 2017. november 21. 20:26

Ez év őszétől Sanjay Gupta vette át Magyarország egyik legnagyobb, 100 százalékban hazai tulajdonú szervezet- és humán fejlesztési cégcsoportja, a GROW Csoport és a GROW Szervezetfejlesztési Tanácsadó Zrt. vezetését. 

A vezérigazgatói posztot több mint öt éven át 2017. szeptember 30-ig betöltő Lénárt Viktor a Csoport elnökeként és meghatározó tulajdonosaként a jövőben felsővezetői tanácsadásra, a vállalatcsoport nemzetközi terjeszkedésére és technológiai innovációkra koncentrál.

 

Az üzleti világban kreatív üzlet- és csapatépítőként ismert új vezérigazgató, Sanjay Gupta, a Siemens és a T-Systems Magyarország színeiben szerzett felsővezetői tapasztalatot. Versenyképes szervezeteket épített fel és tett sikeressé Indiában, Németországban és Magyarországon. 

 

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy vezérigazgatóként vezethetem Magyarország egyik legmeghatározóbb szervezet- és humán fejlesztési cégcsoportját. Vezetőként célom, hogy a megkezdett stratégia mentén, valódi innovációs műhelyként dolgozva, új technológiai platformok fejlesztése és bevezetése révén kiaknázzuk a GROW-ban rejlő további növekedési potenciált és sikeres régiós terjeszkedést valósítsunk meg. Új pozíciómban is folytatom szakmai munkámat coach-ként, felsővezetői tanácsadóként és inspirációs előadóként” – mondta Sanjay Gupta. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09