A KPMG a 7. legjobb munkahely a Consulting magazin listáján

forrás: Prím Online, 2017. október 19. 08:21

Hat helyet javítva, a KPMG-t idén a 7. legjobb munkahelynek választották a Consulting magazin felmérésében. A Big4 tanácsadók közül A KPMG szerepelt legjobban a felmérésben, különösen a cégkultúra és a karrierépítés kategóriákban. A tanácsadói szakma nagy presztízsű lapja minden évben elkészíti felmérését (Best Firms to Work For) – idén 300 cégnél több mint 10 000 tanácsadót kérdeztek világszerte, hogyan értékelik munkáltatójukat.

„Az elismerés igazolja a cég elkötelezettségét amellett, hogy a munkatársak kiváló körülmények között, inspiráló munkát végezzenek, és a legjobb támogatást kapják a folyamatos fejlődéshez és tehetségük kibontakoztatásához. Az innovatív, korszerű technológiák alkalmazása mellett szakmai elhivatottságunk és munkatársaink kiváló közössége az, ami végül valódi ügyfélélményt eredményez munkánkban” – mondta, a KPMG tanácsadási részlegének globális vezetője, Mark A. Goodburn.

 

A KPMG Magyarországon is népszerű munkahely – egy év alatt 200 fővel nőtt társaság dolgozóinak létszáma, ami már meghaladja az 1200 főt. Szeptemberben több mint száz új munkatárs kezdte meg a munkát a budapesti KPMG-irodában. 

 

„Munkáltatóként átlagon felüli tréninglehetőségeket, valamint jó szakmai előmenetelt nyújtunk munkatársainknak. Szakmai kihívás, vonzó karrier, folyamatos tanulási, valamint nemzetközi tapasztalatszerzési lehetőségek, és mindez egy lendületes, modern és befogadó környezetben” – sorolja Emri Zsuzsanna, a magyarországi KPMG HR-vezetője, miért választják sokan a KPMG-t. 

 

A KPMG valódi nemzetközi környezetet kínál: „Munkavállalóink 12 százaléka külföldi, több mint 43 országból érkeztek hozzánk. Minden munkatársunk beszél legalább egy idegen nyelvet, és számos külföldi projekten is dolgozunk. Következésképpen, kollégáink házon belül is nemzetközi tapasztalatokra tehetnek szert, és a későbbiekben külföldön is vállalhatnak munkát. Emellett közel 300 különféle, többségében nemzetközi szakmai és készségfejlesztő képzési programot kínálunk munkavállalóink számára, egy fő éves szinten átlagosan 64 órát tölt tréningeken” – teszi hozzá Emri.

 

A HR-vezető hangsúlyozta azt is, hogy a modern környezet nemcsak 21. századi munkakörülményeket, telekommunikációs és egyéb munkaeszközöket, vagy részben rugalmas munkavégzés jelent, hanem azt is, hogy a dolgozók aktívan részt vesznek a cég egészét jellemző innovatív fejlesztésekben, a munkafolyamatok és szolgáltatások digitalizációjában is. „Olyan motivációt és inspirációt jelent ez, ami a legjobb muníció tehetségük kibontakoztatásához” – hangsúlyozza a magyarországi KPMG HR-vezetője.

Kulcsszavak: munkahely +céginfo KPMG

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05