UBTECH elhozza otthonodba a játékok új generációját

forrás: Prím Online, 2017. október 13. 08:42

Gondoltad volna, hogy a játékkatonák és a kis műanyag figurák helyett valaha robotokkal fogsz majd focisat vagy birkózósat játszani? Hogy az építőelemek egyszer csak megelevenednek, sőt, akár a mozdulataidat is leutánozzák? Üdvözlünk a robotok világában! 

Az UBTECH-nek köszönhetően ez a világ most a te otthonodban is elérhetővé válik. Az okos családtagokkal a kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoznak majd, játék közben pedig észrevétlenül programozást is tanulhatnak. Ráadásul, a robotok kiváló karácsonyi ajándékok lehetnek a kis felfedezőknek vagy az örök gyerekeknek.

 

Alpha 1 Pro - A humanoid robot

Az UBTECH legújabb és legfejlettebb Alpha robotja, az Alpha 1 Pro hamar a szívedbe lopja magát! A robot úgy táncol, focizik vagy kungfuzik, ahogy szeretnéd! Csak válaszd ki a neked legjobban tetsző koreográfiát a meglévő tartalmak közül, töltsd le iOS vagy Android kompatibilis applikáción keresztül, kapcsolódj a robothoz Bluetooth segítségével, és indulhat a szórakozás! Ha pedig új mozdulatot szeretnél megtanítani az intelligens gépnek, a könnyen kezelhető, PC és Mac OS kompatibilis 3D-s vizuális programozószoftverrel egyszerűen megteheted. A 16 szervomotornak köszönhetően összetett mozgásokra is képes, így csupán a fantáziádon és a kreativitásodon múlik, hogy egy új táncmozdulattal vagy egy újabb cselezéssel gazdagítod a tudását, miközben te is észrevétlenül tanulhatsz. Az új mozdulatsort elmentheted, és bármikor bemutathatod a családnak.

 

Az Alpha 1 Pro a matt és csúszásmentesített felületének köszönhetően könnyebben megfogható, az ütésálló burkolat pedig jól bírja a strapát. A lekerekített széleknek köszönhetően nem sérti fel vagy csípi be az ujjadat, így a robottal a legkisebbek is bátran játszhatnak. Egy töltéssel akár 60 percig bírja, ha pedig magával ragad az élmény, és hirtelen felgyorsul a robot, a vészleállító gombbal bármikor azonnal leállíthatod, így elkerülhető a túlterhelés. Az emberi mozgást utánzó Alpha 1 Pro a család minden tagját lenyűgözi majd!

 

 

UBTECH Jimu robotok - Az építőjátékok új generációja

Mindig is szerettél építőjátékokkal játszani? Újabb és újabb épületeket és járműveket terveztél, és elképzelted, hogy azok megelevenednek? Az álom most valóra válhat! A UBTECH Jimu robotokkal nem csupán az építőjátékok és a határtalan kreativitás előnyeit élvezheted, de a programozás világába is belecsöppenhetsz.

 

Holdbéli séta az otthonodból? A Jimu AstroBot Kit robotokkal akár ez is lehetséges. Szereld össze őket, programozd be a kis felfedezők minden mozdulatát, és máris indulhat a móka. Nyolc, előre mentett kaland közül választhatsz az okostelefonodra letöltött Jimu applikációban, de saját sztorit is kitalálhatsz. A robotok a 16 féle színű LED-ek segítségével akár arckifejezésüket is változtatják, sőt, az egyes karakterek izgalmas hangeffekteket is le tudnak játszani. A három kis hős különböző tulajdonságokkal rendelkezik. Astron intelligens és bátor, ráadásul szeret énekelni és táncolni. AstroBot optimista, a villogó LED-ek segítségével kifejezi az érzéseit, alvás közben horkol, ha pedig fáradt, nyújtózkodik. Rover felelősségteljes és óvatos, hobbija a felfedezés. Kutat, gondolkodik, az infravörös érzékelővel ügyesen kerüli az akadályokat. Máris beléjük szerettél? Akkor fedezzétek fel együtt az ismeretlen tájakat!

 

 

A Jimu TankBot Kit igazi lánctalpasokhoz illő, bordázott futófelülettel rendelkezik, így számára nincs leküzdhetetlen kihívás. Legyen az dimbes-dombos terep vagy bármilyen akadálypálya, a 6 szervomotornak és az infravörös érzékelőnek köszönhetően könnyedén kikerül minden útjába eső tárgyat. Szereld össze könnyen az útmutató szerint, vagy alkosd meg saját elképzelésed alapján! Az iOS és Android készülékeddel Bluetooth használatával könnyedén irányíthatod az applikáción keresztül, a közös kalandokat pedig oszd meg a Jimu Robot közösségi portálján.

 

 

Csak egy kis szórakozás, és máris kész a saját kerekeken guruló Jimu KarBot Kit robotod! Kövesd a 3D-s összeszerelési útmutatót, vagy engedd szabadjára a fantáziádat, és kreálj az elemekből egyedi gépet. Az iOS és Android rendszerekkel kompatibilis applikációban előre programozott mozgásformák közül választhatsz, de saját koreográfiákat is megtaníthatsz neki. Bátran engedd útjára, ugyanis a 3 darab, nagy precizitású szervomotorral bármilyen akadályon könnyedén átjut, az infravörös érzékelőjével pedig képes a vonalkövetésre és az útjába kerülő tárgyak kikerülésére is.

 

 

 

Az UBTECH robotok az alábbi ajánlott fogyasztói árakon érhetők el:

  • UBTECH Alpha 1 Pro: 163 800 Ft
  • UBTECH Jimu AstroBot Kit: 65 300 Ft
  • UBTECH Jimu TankBot Kit: 52 200 Ft
  • UBTECH Jimu KarBot Kit: 48 900 Ft
Kulcsszavak: robot UBTECH

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezek voltak a legnépszerűbb helyek és személyek az online médiában 2023-ban

Politikusok, sportolók, hazai és külföldi hírességek szerepelnek a leggyakrabban említett nevek között, amelyek megjelentek az online médiatérben 2023-ban. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 93 népszerű médiafelület – televíziós csatornák, újságok, rádiók honlapjai, valamint hírportálok, közösségimédia-felületek, fórumok és blogok – elemzésével azt vizsgálta, kik álltak a hírek és a közbeszéd fókuszában, valamint azt is, hogy hazánk és a nagyvilág helyszínei közül melyek szerepeltek a legtöbbet.

2024. április 23. 19:24

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50