Legyen ön a kulcsok őrzője!

Felhőalapú jogosultságkezelő szolgáltatással okosította tovább mobilos távnyitó eszközét a magyar Nold Technologies

forrás: Prím Online, 2017. április 21. 11:03

Több mint fél éve van már jelen az okosotthonok és értéknövelt ingatlanfejlesztői szolgáltatások piacán a Nold Technologies. 

A Nold OPEN bármilyen hagyományos, motorosan nyíló vagy elektromos zárszerkezetű nyílászáróba beépíthető, és segítségével mobiltelefonról vezérelhetővé tehető. A Bluetooth 4.0 szabványon működő készülék versenytársaihoz és elődeihez képest sokkal biztonságosabb, és a további fejlesztésekhez sokkal nagyobb kompatibilitást kínál. Ezért nem is csoda, hogy megjelenését ilyen röviddel követve máris megjelent a Nold Cloud, mellyel sok-sok Nold Open jogosultságát lehet vezérelni.

 

Már egy Nold Open is változatos lehetőségeket kínál: meghatározható azok köre, akik éjjel-nappal jogosultak az adott kapun vagy ajtón mobiljukkal bejönni, és korlátozott hozzáférésű telefonok is beállíthatók (például kertésznek, bejárónőnek). Alkalmi meghívók kiküldése révén pedig időszakos vendégeknek adhatunk „kulcsot”, hétvégi ház, vagy airBnB lakás személyes jelenlétünk nélkül adható át másnak.

 

 

A Nold Cloud révén a belépési jogosultságok akkor is áttekinthetőek ha több tucat, vagy akár több ezer nyílászáróval van dolgunk – a rendszer korlátlan számú kulccsal is elboldogul. A szolgáltatásnak természetesen más a felhasználói köre is, hiszen inkább a nagyobb létesítményeknél válik ilyen szükségessé: ingatlankezelők, társasházak, irodaházak, szálláshely-szolgáltatók, logisztikai bázisok lesznek elsődleges haszonélvezői.

 

A rendszer interneten fut, minden adat a felhőben tárolódik, a felhasználók számától és a kihasznált opciók bonyolultságával arányos – ugyanakkor nagyon kedvező – előfizetési díjjal.

 

Noha a rendszer megismerése és működtetése egyszerű és a webes kezelőfelület felhasználóbarát, természetesen a kapcsolódó fizikai elemek felszereléséhez és beüzemeléséhez a Nold Technologies segítséget nyújt önállóan, vagy partnervállalkozásai segítségével. A folyamatos ügyfélszolgálatról a beszerelés után sem kell lemondani, nonstop ügyfélszolgálat és egy éves cseregarancia könnyíti meg a döntést, vagy egy meglévő rendszerhez való gyors integrálás megren-delését. 

 

 

A felhasználóknak nem kell tartaniuk a kulcsok elvesztésétől, az elemek lemerülésétől, és az illetéktelen behatolóktól sem, hiszen magas szintű biztonsági technológia védi mind a fizikai elemeket, mind a közvetített és eltárolt adatokat. A virtuális kulcsok tovább nem oszthatók, így csak a tulajdonos és a hasonló jogokkal felruházott adminok férnek a rendszerhez.

 

A Nold Cloudban nemcsak a jogok kezelhetők és időzíthetők, hanem nyomon követhető és naplózható igény szerint a felhasználók mozgása, beállíthatók értesítések az eszközhasználatról, valamint automatizálhatók egyes fontos csomópontok.

 

Az üzleti alkalmazás elősegítése céljából lehetőség van a Nold applikációjának testreszabására, egyedi email üzenet beállítására. Továbbá összeköthető a rendszer meglévő névjegyzékkel, illetve ezek az adatok külső fájlból is importálhatóak.

 

Legyen szó egy több beállásos közúti raktárbázisról, több száz apartmanos luxusüdülőről, vagy nagy fluktuációjú irodaházakról, a Nold Cloud jelentős költségelőnyt biztosít a meglévő mágneskártyás, kódzáras, mikrokapcsolós beléptetőrendszerekhez képest.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05