Európa legnagyobb 4G roaming hálózata a Vodafone Magyarországé

forrás: Prím Online, 2016. december 5. 15:12

A téli üdülési- és síszezonra készülve a Vodafone Magyarország ügyfelei immár 100 országban élvezhetik a leggyorsabb mobilinternet szolgáltatásokat, miután a 4G roaming immár a századik országban, Uruguayban is elérhetővé vált. Az Uruguayba látogató Vodafone ügyfelek a Világ Napijegy megváltásával az itthon megszokott feltételekkel használhatják telefonjukat, ugyanúgy ahogy további 71 az EU-n kívüli közelebbi, vagy távolabbi országban is.

Az immár 100 országból álló 4G-s roaming partneri kör az elmúlt időszakban többek között olyan országokkal bővült ki, mint Bulgária, Moldova, Montenegró, Hong Kong, Ausztrália, Kína, az Egyesült Arab Emirátusok, Taiwan, Qatar, Equador, Argentína, vagy a századikként csatlakozó Uruguay.

 

A Vodafone ügyfelei így lényegesen több helyen élvezhetik az igazán gyors mobilinternet szolgáltatásokat és közel kétszer annyi országban roamingolhatnak 4G hálózaton, mint a versenytársak előfizetői. A Vodafone dinamikusan bővíti 4G roaming partnereinek számát, így ügyfelei egyre több országban már nemcsak egy, hanem legalább kettő 4G partnerhálózatot használhatnak külföldi utazásaik során, ezáltal szélesebb lefedettségi területen érhető el a leggyorsabb mobilinternet szolgáltatás külföldön.

 

A magyarországi szolgáltatók közül jelenleg egyedül a Vodafone biztosít 4G roaming szolgáltatást olyan kiemelt utazási célországokban, mint Monaco, Mexikó, India, Kambodzsa, Jordánia, Peru, Brazília, Dél-Afrika, Törökország vagy Macedónia.

 

 

 

A 4G-t Európa legnagyobb 4G partnerhálózatán* vehetik igénybe a Vodafone előfizetői, akik a lakossági és üzleti EU és EU+ csomagokkal a hazai feltételekkel megegyezően telefonálhatnak haza és a hazai adatforgalmi kerettel használhatják mobiljaikat az EU valamint Norvégia, Izland, Liechtenstein, Svájc és Törökország  területén.

 

Az EU-n kívülre, akár a szomszédos nem EU-tagokhoz, akár Amerikába, Ázsiába, vagy Afrikába látogatók számára kínálja a Vodafone a jelenleg 72 országban használható Világ Napijegyet, amellyel ügyfelei napi két-három ezer forintért tudják a hazai feltételekkel megegyezően használni a telefonjaikat, akár a világ legtávolabbi részein is.

 

A Red EU csomagok 2015. áprilisi bejelentésével a Vodafone volt az első, aki bevezette a forradalmi megoldást, amellyel ügyfelei az Európai Unió területén ugyanúgy használhatják mobiltelefonjaikat, mintha otthon lennének. A Red EU ügyfelek a roaming korlátok lebontásának köszönhetően az EU és a további 5 érintett ország területén 2015 áprilisától 2016 október végéig 246 millió megabájt adatot forgalmaztak, 122 millió percet beszéltek, 7 millió SMS-t küldtek el és ezzel az EU által szabályozott tarifákhoz képest több, mint 19 milliárd forintot spórolhattak meg. 

 

Világ Napijeggyel látogatható országok:

Világ Napijegy – Afrika 

Dél-afrikai Köztársaság, Egyiptom, Ghána, Katar, Kenya, Mozambik

 

Világ Napijegy – Amerika

Anguilla, Antigua és Barbuda, Aruba, Barbados, Bermuda, Bonaire, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Chile, Costa Rica, Curaçao, Dominikai Közösség, Dominikai Köztársaság, Egyesült Államok, El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Kajmán-szigetek, Kanada, Kolumbia, Mexikó, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Saint Kitts és Nevis, Saint Lucia, Suriname, Szt. Vincent és a Grenadine-szigetek, Trinidad és Tobago, Turks- és Caicos-szigetek, Uruguay

 

Világ Napijegy – K-Európa/Ázsia

Albánia, Afganisztán, Ausztrália, Azerbajdzsán, Bosznia-Hercegovina, Dél-Korea, Egyesült Arab Emirátusok, Fülöp-szigetek, Grúzia, Hongkong, India, Indonézia, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kazahsztán, Kína, Macedónia, Makaó, Malajzia, Oroszország, Örményország, Srí Lanka, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland, Ukrajna

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05