Vodafone You: 25 év alatt még több internet

Perje Zsófia, 2016. szeptember 6. 13:08

Szeptember 5-én, a ELTE Lágymányosi Campuszán mutatták be a Vodafone legújabb platformját, melyet Vodafone you névre kereszteltek. A szolgáltatás a 25 éven alattiakat célozza, méghozzá plusz 2GB internettel csábítva.

Új irányba nyit a Vodafone. Magyarország meghatározó mobilszolgáltatója ezúttal a fiatal célcsoportra fókuszálva vezette be legújabb megoldását, melyet stílszerűen Vodafone You névre kereszteltek.

 

A Vodafone új platformja éppen a tanév kezdetekor mutatkozott be. Az indítás korántsem véletlen, hiszen a programmal kifejezetten a fiatalokat célozzák meg. A 25 éven aluliaknak ugyanis a szolgáltató plusz 2 gigabájt ingyen internetet biztosít belföldön és külföldön egyaránt, hogy álmaikat megvalósíthassák.

 

Az esemény helyszínéül az újonnan megnyitott Vodafone ProjektPlacc szolgált, amely szeptember 5. és október 14. között többek között szakmai beszélgetésekkel, workshopokkal és kertmozival várja az érdeklődőket az ELTE Lágymányosi Campusának Északi tömbjénél.

 

A Vodafone Youra pedig nem is kell már várni, hiszen mától bármely 25 alatti fiatal igénybe veheti. Válasszon bármilyen díjcsomagot a Vodafone-nál, a benne foglalt adatkereten felül automatikusan jár a 2 gigabájt. És hogy honnan jött az ötlet? A TNS Hoffmann tavaly telén végzett felmérése azt igazolta, hogy a 16 és 24 év közötti fiatalok nemcsak nyitottak, hanem tudatosak is, és bár útkereső fázisban vannak, fontos számukra a megosztás élménye, amelyhez az internet elengedhetetlen.
 


A Vodafone tájékoztatása szerint a plusz adaton felül a Vodafone You közösség tagjai ingyen beszélhetnek egymás között, továbbá minden készülékvásárlásra jogosult előfizető egyszeri 20 000 forint készülékvásárlási kedvezményben részesül. A speciális, kizárólag fiataloknak elérhető készülék promóciók folyamatosan elérhetőek lesznek a bevezető időszakot követően is.

Kulcsszavak: fiatalok Vodafone You mobil

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05