Átalakítja díjcsomag-kínálatát a Telenor

MTI Sajtóadatbank, 2015. augusztus 13. 08:39

Átalakítja lakossági tarifakínálatát ősszel a Telenor, új szolgáltatásokat vezet be, és több régit megszüntet.

A tájékoztatás szerint a Telenor, igazodva a szélessávú internethálózathoz és a korlátlan tarifacsomagokhoz, az átalakítást követően csak olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek adathasználatot tartalmaznak vagy megrendelhető hozzájuk az adatjegy.
 

A Telenor ügyfeleit eltérő mértékben érintik a változások attól függően, hogy milyen régi díjcsomagot vettek igénybe eddig. Augusztus 12-től minden lakossági ügyfél számára személyre szabott információ érhető el a tarifaváltásról a cég honlapján, ahol a telefonszám megadása után, egy SMS-ben kapott kód segítségével pontosan láthatja az ügyfél, hogy érinti-e a változás - olvasható a közleményben.
 

Az érintett ügyfeleknél a tarifaváltás automatikusan megtörténik az október 1-től november 30-ig tartó időszakban. A Telenor kiemelte, hogy az ügyfeleknek lehetőségük van az ügyfélszolgálati csatornákon, telefonon vagy bármelyik Telenor üzletben más tarifát is választani az új kínálatból, mint amit a vállalat a honlapon feltüntetett.
 

Az érintett, lakossági számlás előfizetéssel rendelkező ügyfeleket augusztus 19-től a számlalevélben is tájékoztatja a Telenor a változásokról.
 

A kártyás lakossági ügyfelek tájékoztatása augusztus 12-től SMS-ben kezdődik. A kártyás előfizetőknél a jogszabály szerint az egyenlegfeltöltés új szerződéskötést jelent, így a szeptember 12. után kezdeményezett egyenlegfeltöltés esetében a változás ezen az úton is megtörténhet.
 

A kivezetendő tarifák és szolgáltatások teljes listája megtalálható a Telenor honlapon, az általános szerződési feltételeknél.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05