Kiemelt megbízhatósági programot indít Magyarországon az Asus

forrás: Prím Online, 2015. július 13. 15:41

Magyarországon is elindítja az Asus kiemelt megbízhatósági programját. Az ASUS Bizalom névre keresztelt megoldás extra biztonságot nyújt a felhasználóknak.

Az Asus 2015. július 13-tól hazánkban is elindítja kiemelt megbízhatósági programját, ami az alap, 2 éves jótállás mellett extra biztonságot és kényelmet biztosít. A programba regisztráló, Asus notebookot és táblagépet vásárló felhasználók a jótállási idő első évében, műszaki meghibásodás esetén a készülék javításán felül a vételárat is visszakapják. 
 
A programban az Asus teljes notebookos termékkínálata részt vesz, a belépőszintű modellektől a legmagasabb teljesítményt nyújtó, játékosoknak szánt készülékekig terjed a skála. Az iskolakezdésre készülő családok, diákok számára jó hír, hogy az ASUS Bizalom programba a Transformer Book család 2 az 1-ben modelljei és a ZenPad androidos táblagépek is beletartoznak. A későbbiek folyamán a hazai megjelenéseknek megfelelően bővülhet a programban résztvevő termékek listája.
 
 

Az ASUS Bizalom:

· Vásároljon egy, a programban résztvevő ASUS notebookot, 2 az 1-ben készüléket vagy ASUS ZenPad tabletet 2015. július 13. és 2015. december 31. között.

 

·  Regisztrálja a készüléket a www.asusbizalom.hu oldalon a vásárlást követő 15 napon belül a vásárlást igazoló számla feltöltésével – az engedélyezett regisztrációk maximális száma háztartásonként 1, vállalatonként 10.

 

·  Ha a készülékkel kapcsolatban műszaki probléma merülne fel, hívja az ASUS Ügyfélszolgálatot, ismertesse a problémát és kérjen javítást.

 

·  Amennyiben a hiba a vásárlást követő 31 napon túl és 365 napon belül következne be, akkor a javításon felül a készülék vételárát is visszaigényelheti az ASUS Bizalom programnak köszönhetően.

 

·  Nyújtsa be igénylését a www.asusbizalom.hu oldalon a termék javítását követő 30 napon belül a javítási dokumentumok feltöltésével.

 

·  Amennyiben igénylése jogosnak bizonyul, 30 napon belül teljes visszatérítést fog kapni közvetlenül a bankszámlájára, vagyis a javított készüléket és az árát is visszakapja.

 

A Bizalom programban résztvevő notebookokkal, 2 az 1-ben készülékekkel és táblagépekkel az átlagfelhasználók mellett azon szűkebb vásárlói csoportok igényei is kielégíthetők, akik olykor 1-2 kiemelt jellemző – pl. grafikus teljesítmény, ultramobilitás – mentén választanak.

 

 

Milyen funkcióra van szüksége?

Melyik ASUS termékcsalád a megfelelő választás?

Notebook

Prémium kialakítású laptop

ASUS ZenBook™ sorozat

Multimédiás felhasználásra kialakított, nagy teljesítményű laptop

ASUS N sorozat

Gamer felhasználásra kialakított, nagy teljesítményű laptop

ASUS G sorozat

Átlagfelhasználásra szánt laptop

ASUS K, S, X sorozat

Átlagfelhasználásra szánt belépő szintű laptop

ASUS EeeBook

Üzleti felhasználásra kialakított laptop

ASUSPRO B és P sorozat

2 az 1-ben készülék

Átlagos felhasználásra szánt átalakítható laptop és tablet egyben

ASUS Transformer Book sorozat

Prémium kialakítású átalakítható laptop és tablet egyben

ASUS Transformer Book Chi sorozat

Laptop és tablet egyben, 360°-ban kiforgatható kijlezővel

ASUS Transformer Book Flip sorozat

Tablet

Androidos tablet átlagos és multimédiás használatra

ASUS ZenPad™ sorozat

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05