Itt lesznek a jövő magyar Youtube-hírességei

forrás: Prím Online, 2015. május 13. 13:17

Ma már itthon is vannak olyan tizenéves YouTube-videósok, akik milliós nagyságrendű heti nézettséget produkálnak a videóikkal.

Pár éve talán még szubkultúrának lehetett tekinteni a YouTube-ra feltöltő "videóbloggerek" ténykedését, ma már ugyanakkor biztosan nem lehet ennyivel elintézni a fiatalok körében elképesztő gyorsasággal terjedő YouTube-videós kultúrát. Róluk lehet olvasni mostantól a YouTube híreivel magyar nyelven foglalkozó TubeNews portálon.

 



Akad köztük olyan tizenhét éves székesfehérvári fiú, aki a saját szobájából szórakoztatja egyre növekvő rajongói táborát, és hétről hétre több, mint egymilliós nézettséget produkál a csatornája. A legnépszerűbb magyar YouTube-csatornák nézettsége ma már bármelyik nagyobb kábeltévé főműsoridős nézettségével is felveszi a versenyt.

Terveik szerint teret kínál a honlap a feltörekvő és tehetséges kezdőknek is, akik a jövő sztárjai lehetnek. Azt ígérik, hogy az oldalon hetente frissülő nézettségi toplisták, rendszeresen jelentkező csatorna-bemutató interjúk, galériák és hírek segítségével lehet nyomon követni a legaktuálisabb YouTube trendeket itthonról és a világból.

hirado.hu

Kulcsszavak: onlineszolg média YouTube

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05