Szakmai előadások és workshop a háromdimenziós nyomtatásról

MTI Sajtóadatbank, 2015. május 4. 08:43

Szakmai előadások és workshop is várja az érdeklődőket a Budapest 3D Printing Days eseménysorozaton május 14. és 16. között a Design Terminál épületében és az Akvárium Klubban.

Harmadik alkalommal rendezi meg a Design Terminál a régió legnagyobb 3D nyomtatással foglalkozó fórumát. A budapesti Akvárium Klubban huszonöt cég mutatja be innovációit, valamint vezető nemzetközi szakértők tartanak szakmai előadásokat. Az érdeklődőknek lehetőségük lesz felfedezni és kipróbálni a legújabb fejlesztésű 3D nyomtatókat és szoftvereket is.
 

Az eseményen mutatja be legújabb fejlesztését a magyar diákok által alapított DO3D, amely saját technológiájú 3D nyomtatójával már a nemzetközi piacot célozza meg. A vállalkozás idén a Design Terminál mentorprogramjába is felvételt nyert.

 


 

A Budapest 3D Printing Days a közép-európai térség egyik legjelentősebb rendezvénye a 3D nyomtatás területén.  Célja, hogy összehozza a régió háromdimenziós nyomtatási piacának szereplőit, valamint, hogy megismertesse a nagyközönséggel is ezt a dinamikusan fejlődő technológiát.
 

A 3D nyomtatás piaca világszinten évi mintegy hárommilliárd dollárral nő. Az egyre olcsóbbá és hatékonyabbá váló technológia a következő évtizedben várhatóan egész iparágakat alakít át, a formatervezéstől a tömegtermelésig - írták a tájékoztatóban.

 

Kulcsszavak: Workshop 3D nyomtatás

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05