High Powered Audio rendszereket mutatott be a Sony

forrás: Prím Online, 2015. március 31. 15:23

A Sony a szórakoztatás szolgálatában bejelentette legújabb High Powered audio rendszereit, amelyek minőségi hangzást nyújtanak a felhasználóknak, és szerencsére nem foglalnak túl sok helyet.

MHC-V7D

 

Az MHC-V7D készülék elképesztő erejű basszusokat kínálnak, az 1550 W-os hangnyomásnak (RMS 1440W, 105.5 dB SPL) és a Sony legújabb High Power technológiájának köszönhetően, amelyet úgy terveztek meg, hogy erőteljesen növelje az akusztikus nyomást. A Sony Clear Audio+ rendszerével egy mozdulattal optimalizálhatjuk a hangbeállításokat. A Football mód használata esetén például olyan élményben lehet részünk, mintha egy sporteseményen lennénk. 

MHC-V7D
 

A zenék hangzása pedig fokozható a könnyen irányítható DJ és Sampler hanghatások segítségével, akár saját hangunkat is hozzáadhatjuk kedvenc zenéinkhez. A két mikrofon kimenettel, valamint a beépített vizuális és fény effektekkel pedig a karaoke sem akadály.  MHC-V7D új Gesture Control technológiája révén már a DJ-ket is túlszárnyalhatja, hiszen egyszerre kezelheti könnyedén a hang- és fénybeállításokat.

 

Az okostelefont a hangsugárzó rendszerhez csatlakoztathatjuk NFC és Bluetooth segítségével, így streamelhetjük és hallgathatjuk a zenéket az MHC-V7D készüléken. Irányíthatjuk a zenéket és a fényeket is, valamint a DJ effekteket is használhatjuk, mindezt a Fiestable applikációval. Az applikáció letölthető a Google Play áruházból vagy az App Store rendszeréből, és csatlakoztatva az MHC-V7D-t valamely okos készülékéhez, távolról is irányíthatjuk az adott eszközt.

 

A MHC-V7D más, High Powered Audio rendszerrel is szinkronizálható, mint a SHAKE-X3D.

 

SHAKE-X3D hangsugárzó

 

A Sony új SHAKE-X3D kétirányú hangsugárzója tiszta magas és dübörgő mély hangokat kínál a felhasználóknak. A Smart High Power technológia a 2300W hangnyomással (RMS 1200W, 114.0db SPL) pedig lélegzetelállító hangulatot teremt. A Sony DSEE Sony DSEE HX technológiája feljavítva a tömörített fájlokat közel a nagy felbontású hangminőség szintjére. A A Party Chain móddal ötvözhetjük a kompatibilis Hi-Fi rendszereket a SHAKE-X3D-vel, hogy még erőteljesebb hangok érdekében.

SHAKE-X3D
 

A SHAKE-X3D segítségével tipikus DJ effekteket adhatunk zenéinkhez, míg a Speaker Lights elhozza a valódi party hangulatot. Az NFC-nek és Bluetooth-nak köszönhetően streamelhetjük kedvenc zenéinket bármelyik okoseszközről, valamint könnyedén irányíthatjuk a hangsugárzót a Fiestable applikációval.

 

A SHAKE-X3D készülék 2015 májusától, míg az MHC-V7D júniustól lesz elérhető.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05