Bemutatta a versenytársakétól eltérő mobil díjcsomagjait a UPC

Fókuszban a korlátlanság

forrás: Prím Online, 2015. március 11. 10:12

A UPC sajtóeseményén bejelentette mobiltarifa csomagjait, amelyek új belépőhöz mérten a versenytársaktól való megkülönböztetést célozzák. A szolgáltató a korlátlanságot megragadva állította össze kínálatát.

A UPC tavaly novemberben jelentette be Wi-Free és UPC Mobil szolgáltatását, immáron pedig a díjcsomagok is elérhetővé váltak. A vállalat hétfőn tartotta sajtóeseményét, ahol bemutatta az új mobiltarifa csomag kínálatát. 

 

A tarifák legfőbb megkülönböztető jegye, hogy korlátlan adatforgalmat kínálnak minden csomaghoz, mindezt akár már 2990 forintos havidíjért. A legdrágább kontrukció 11990 forint. A Freedom S, M, L és XL tarifákat úgy alakította ki a UPC, hogy illeszkedjenek a különböző felhasználói szokásokhoz és ennek megfelelően állították be a hozzájuk rendelt sebességet. A kisebb csomagok megfelelnek az olyan, mobilokon leggyakrabban használt, adatforgalmat igénylő szolgáltatásokhoz, mint az e-mailezés, böngészés és csetelés. A nagyobb csomagokon pedig zavartalanul hallgathatnak zenéket, nézhetnek videókat a felhasználók.

 

 

A csomagok révén a felhasználók hálózaton belül korlátlan beszélgetést folytathatnak szintén UPC-s ismerőseikkel. További jó hír az előfizetőknek, hogy ezeket igényeik szerint bármikor szabadon módosíthatják, mivel nem kell hűségidőt vállalniuk.

 

Az új UPC ügyfelek azonban nem járnak ilyen jól. Nekik már némileg magasabb árat kell fizetni a szolgáltatásért, és regisztrációs díj is van belépéskor.

 

A cég az utóbbi hónapokban több olyan szolgáltatást is indított, amelyek kiléptek a négy fal közül A Wi-Free szolgáltatás Magyarországon több, mint 300 ezer, Európa-szerte pedig több millió ponton kínál ingyen WiFi elérést, a UPC Phone alkalmazással pedig az előfizetők magukkal vihetik otthoni vezetékes telefon előnyös szolgáltatásait,  illetve már weben, mobiljukon vagy táblagépeiken is nézhetik televíziós csatornáik élő adásait a Horizon Go alkalmazás segítségével. A UPC mobilszolgáltatása nem csupán szabadságot kínál, de annak lehetőségét is megteremti, hogy előfizetőik a megszokott UPC szolgáltatásokat, tartalmakat az otthon, illetve az iroda falain kívül is szabadon használhassák.

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05