Magyarországon is kapható a Honor 3C

forrás: Prím Online, 2014. november 23. 11:21

Egy hónappal a Honor 6 európai bemutatkozása után egy új modell tűnt fel a piacon. A csúcsteljesítményű készülékhez hasonlóan az 5 hüvelykes kijelzővel felszerelt Honor 3C december elején érkezik hazánkba, viszont körülbelül feleannyiért kapható lesz.

Új telefonnal rukkolt elő a Honor. A 3C modell a nagytestvéréhez képest kedvezőbb árcédulával érkezik.

 

Kialakítását lekerekített formák jellemzik, melyek a könnyű fogást segítik. A készülék 5 hüvelykes HD (720p) IPS kijelzővel bír, mely közvetlen napfényben is átlag feletti olvashatóságot, széles látószöget és gazdag színeket garantál. A Honor ez esetben is odafigyelt arra, hogy a váz kecses és keskeny legyen, így az csak 31 százaléknyit takar ki az előlapból, a többit a képernyő uralja.

A telefon szíve egy négymagos MediaTek processzor (4 x 1,3 GHz), melyet 2 GB műveleti memória egészít ki. Ezekkel felszerelve a Honor 3C a legtöbb multimédia-funkciót zökkenőmentesen kezeli, a legújabb játékok többsége is gond nélkül futtatható a telefonon. A 8 GB-os belső tárhely microSD kártyával bővíthető. 

 

Az akkumulátor teljesítménye 2300 mAh, a szabadalmaztatott energiagazdálkodási technológiával ez 300 óra készenléti időt biztosít. A Honor 3C két külön microSIM foglalattal rendelkezik, így egyszerre szolgálhat személyes és munkahelyi telefonként is. 

 

A készülék 8 megapixeles fő kameráját egy LED vaku egészíti ki, míg az elülső, 5 megapixeles fényképező panoráma önarcképek készítésére is alkalmas. A szelfik szerelmeseinek jól jöhet a szépítő effekt, mely automatikusan feljavítja az arcszínt a képeken, és a kisebb bőrhibákat is eltünteti.  Az egyszerű és zökkenőmentes használatot a 4.2-es Android rendszer és a továbbfejlesztett EMUI 2.0 felhasználói felület biztosítja. A Honor 3C decemberben kerül a magyarországi boltokba, 44 990 forintos fogyasztói áron.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38