Itt az új dupla kamerás HTC One (M8)

forrás: Prím Online, 2014. március 26. 09:26

A HTC bejelentette az új HTC One (M8) készüléket, ezzel együtt az új HTC Sense 6-ról is lerántotta a leplet. A kezdetben grafitszürke (gunmetal gray) színben elérhető készülék magas minőségű, unibody készülékházban érkezik, a Smart Sensor Hub segítségével automatikusan alkalmazkodik a felhasználói szokásokhoz, a Motion Launch pedig egyszerűbbé teszi a mindennapos funkciók használatát.

Kívül-belül gyönyörű


A tartós, magas minőségű, egy fémdarabból álló készülékház körülöleli az 5”-es full HD (1080p) kijelzőt, keskenyedő szélei és lágyabb vonalai kényelmes fogást biztosítanak. Az új HTC One (M8)-ba Qualcomm Snapdragon 801 négymagos 2.3 GHz-es Krait processzor került és Android 4.4 KitKatet futtat HTC Sense 6-tal kiegészülve, mely frissítés formájában Google Play store-ból is letölthető lesz.
(A gyári Android rendszert kedvelők a HTC One (M8) Google Play verzióját mai naptól előrendelhetik és néhány hét múlva meg is vásárolhatják a Google Play store-ban.)



Mobilos képalkotás, másképp


Az új HTC One (M8) teljesen egyedülálló módon közelíti meg a mobilos képalkotást. A dupla kamera, a HTC UltraPixel, kettős vakuja és az 1080p HD felbontású videorögzítés mind hozzájárul ahhoz, hogy minden fényviszony közt valósághű képeket és videókat készíthessünk. 5MP-es előlapi kamerája pedig az önarcképek, szelfik készítéséhez adhat extra “löketet”. A dupla kamera az UltraPixel-en túl  mélységérzékelő szenzorral is rendelkezik, mely további információkat rögzít az elkészített képen szereplő tárgyak térbeli helyzetéről. Ezzel számos további effektet is hozzáadhatunk fotóinkhoz. A UFocus segítségével a már elkészült fotón is megváltoztathatjuk a fókuszt, a Foregrounderrel pedig megváltoztathatjuk a hátteret, ezáltal jobban kiemelhetjük a fotó  tárgyát. Emellett a Dimension Plus-szal arra is van lehetőségünk, hogy a kijelzőt megdöntve más nézőpontokból is megnézzük a fotónkat.

A kamera fejlett technológiája behind-the-scenes fotókat is rögzít rögtön az indításkor, így az exponálógomb megnyomásával rögtön a legélesebb kép jelenik meg. A kamera autofókusza 300 ezredmásodperces sebességgel dolgozik, az intelligens kettős LED vaku automatikusan megválasztja a képhez illő színtónust és fényerőt. Az új HTC One (M8) slow motion módban is tud videót rögzíteni, így a kívánt részeknél lelassítható a felvétel.



A Zoe a felhőbe költözött


A Zoe immár felhő-alapú szolgáltatássá alakult, melyre meghívás alapján bárki feltöltheti fotóját, videóját, kedvenc zenéjét. Ennek köszönhetően a Zoe válogatásokhoz minden ismerősöd hozzájárulhat kedvenc multimédiás tartalmaival.
Az új Zoe alkalmazás nyártól érhető el a Google Play store-ban.

Motion Launch


A HTC Sense 6 segítségével az új HTC One (M8) rendkívül kifinomult okostelefonná vált. A Motion Launch a beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően felismeri a mozgást és a készülék helyzetét, így a kijelző bekapcsolása nélkül is képes reagálni. Életre kelthetjük a kijelzőt, ha elhúzzuk ujjunk előtte, az Auto Answer pedig a fülünkhöz emelve fogadja hívásunkat, anélkül, hogy valójában hozzáérnénk a kijelzőhöz, kétszer megérintve pedig lezárható vagy feloldható a kijelző.

A Motion Launch teljes körűen kihasználható a HTC Dot View tokkal, ekkor két érintéssel megnézhetjük az időt, az időjárást, az új üzeneteket, e-maileket és nem fogadott hívásokat, mindezt úgy, hogy nem kell megérintenünk magát a kijelzőt.

Akkumulátor-kímélés felsőfokon


Az új HTC One (M8) esetén a normál akkumulátorkímélő-üzemmód mellett egy extrém mód is található, amivel még tovább növelhetjük az üzemidőt. Teljesen feltöltve 14 napra elég üzemidőt biztosít, miközben a hívásfogadás vagy az üzenetek és e-mailek zavartalanul ellenőrizhetők. Manuálisan és automatikusan is beállítható, 20%-os töltöttségnél 60 órás készenlétet, 10%-os töltöttségnél 30 órát, míg 5%-os töltöttségi szintnél még 15 órás készenléti időt biztosít.



HTC BoomSound - még jobb hangzás


Az új HTC One (M8) 25%-kal nagyobb hangerőre képes a HTC One (M7)-hez képest, a hangminőség romlása nélkül. A két előlapi sztereó hangszóróhoz új erősítő és újratervezett hangszórókamra társul, személyre szabott hangbeállításokkal.

HTC BlinkFeed


A HTC BlinkFeed a folyamatos görgethetőségnek, az illeszkedő csempéknek és az új külsőnek köszönhetően még gyorsabb böngészést biztosít a releváns hírek közt. A News Bundles téma szerint gyűjti össze a híreket és tweetetek, a több mint 1000 tartalomszolgáltató pedig egy oldalon belül kategorizáltan jelenik meg, így a minket érdeklő témák kapcsán azonnal naprakészek lehetünk.

HTC Sense TV


Az új HTC One (M8) segítségével tévénézés közben is követhetjük az aktuális műsorhoz kapcsolódó hivatalos Facebook és Twitter- hírfolyamot, a barátaink kommentjeivel együtt. Emellett a HTC Sense TV 10 népszerű sportág eredményeit is összegyűjti élőben, így azokat követhetjük telefonunkon keresztül, miközben a tévében egy másik mérkőzést nézünk.

Az új HTC One (M8) több mint 230 szolgáltató kínálatában lesz elérhető, Magyarországra 2014 májusában érkezik.
 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38