Samsung csúcstechnológiás kijelzők az ISE 2014 kiállításon

forrás: Prím Online, 2014. február 5. 09:34

A Samsung ma mutatja be a B2B kijelzőit az Integrated Systems Europe (ISE) nevű kiállításon, az Amszterdamban megrendezett B2B kijelzőket bemutató legnagyobb nemzetközi rendezvényen.

A Samsung a kiskereskedelmi egységekhez, irodákhoz, repterekhez és hotelekhez hasonló különféle felhasználói környezetre optimalizált megoldásokkal érkezett a kiállításra. A világ vezető elektronikai vállalata az „integrált, interaktív és inspiráló” mottó szellemében vázolta fel a kijelzőkkel kapcsolatos jövőképét a rendezvényen.

 

Strublik Sándor, a Samsung Electronics Magyar Zrt. B2B üzletágának vezetője elmondta: „2013 egy fantasztikus év volt a Samsung számára a professzionális AV üzletágon belül, különösen az LFD piacot illetően. Az ISE-n idén a 2014-re vonatkozó elképzeléseinket mutatjuk be: még fokozottabban szeretnénk integrálni az AV-t a kiskereskedelmi stratégiánkba a bolti környezetelemzésével, ezzel is tovább növelve a kiskereskedők által az új értékesítési környezetben generált bevételeket. Az új megoldásokra és újításokra vonatkozó vevői igény az elkövetkező években is a növekedés motorja lesz.”

 

A Samsung a „Samsung Smart Signage Platform” új verzióját is bemutatja: ez egy olyan digitális tartalomszolgáltató platform, amely még hatékonyabb üzleti környezetet teremt. A Smart Signage Platform az ISE 2013-on mutatkozott be, a tökéletesített verzióját pedig beépítették a Samsung nagy formátumú 2014-es kijelzőibe (LFD-ibe). Ez a még modernebb digitális tartalomszolgáltató platform az iparág első négymagos egychipes rendszerével (SoC) együtt segíti a Samsungot piaci jelenlétének erősítésében. A vállalat igyekszik az „integrált kijelzőire” összpontosítani a digitális tartalomszolgáltató piacon, amely a várakozások szerint több mint 20 százalékkal fog nőni (CAGR – összetett éves növekedési ráta) 2017-ig.

 

 

Az ISE 2014 kiállításon a Samsung standján az alábbi készülékek tekinthetők meg:

 

- Egy óriási „multivíziós torony”, amely a világ legjobb és legvékonyabb, 3,5 mm-es ultrakeskeny kávájával ellátott LFD-i (UD55D) közül 54-et tartalmaz – a vállalat ezzel az igazán remek kijelzővel nyűgözi le a közönséget.

- A látogatók a 95 hüvelykes LFD (ME95C) kijelzőn valós méretükben tekinthetik meg a termékeket, miközben a virtuális kirakatban szemezgethetnek az áruválasztékból. Az ISE kiállításon résztvevők azt is megtapasztalhatják, hogy milyen könnyű frissíteni például az éttermek napi kínálatát a Samsung Electronics kijelzői segítségével.

- A hotelszobának berendezett területen a közönség a vendégek által szabályozható televíziós tartalmakon keresztül tapasztalhatja meg a Samsung hotelekbe tervezett innovatív megoldásait.

- Egy szimulált repülőtér, ahol a látogatók megtekinthetik a Samsung LFD kijelzőin valós időben frissülő, a járatokkal kapcsolatos információkat, a legfrissebb időjárás-előrejelzéseket és egyéb hasznos adatokat. Ez a megoldás valós idejű, friss információkat szolgáltat az utazók számára a repülőjáratok menetrendjéről a reptereken.

- Egy még korszerűbb konferencia környezet, amelyben elektronikus hirdetőtáblák válthatják fel a hagyományos kivetítőket és kijelzőket. A Samsung 2013 decemberében vezette be a piacra a Magic IWB 3.0 megoldását, amely lehetővé teszi a kettőnél több LFD egyetlen egységként való használatát is, s ezzel a felhasználók közti együttműködés is hatékonyabbá válik, mivel megosztják tartalmaikat laptopjaik és táblagépeik segítségével.

- Hatékony munkakörnyezet, ahol a felhasználók egyszerre végezhetik a munkájukat, és vehetnek részt videokonferencián, mivel az UHD LFD képernyő 4 full HD-szintű részre osztható fel.

 

A Samsung sajtókonferenciát is tart a B2B média számára az ISE 2014 kiállításon, ahol bemutatja majd B2B stratégiáját, s az érdeklődők szeme elé tárja a jövőt, amelyben a kijelzők fokozatosan átalakítják az emberek életét azáltal, hogy egyre inkább összhangba hozzák azt az üzleti környezettel.  

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

Megjelent a NEXT 3D konferencia programja

Megjelent a NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia programja. Nem kevesebb, mint 15 hazai mérnök és vezető szakember fogja megosztani 3D technológiai sikereit és tapasztalatait a résztvevőkkel. A konferenciaprogram alapján a NEXT 3D látogatói felbecsülhetetlen értékű tudással bővíthetik 3D nyomtatási és 3D szkennelési ismereteiket.

2024. május 14. 16:29

Három új 3D nyomtató és több ráadás a FreeDee standján

A FreeDee Kft. az additív gyártás egyik élen járó hazai specialistája. Márkafüggetlen szakértőként számos piacvezető 3D nyomtató és 3D szkenner márkával dolgoznak együtt, így a FreeDee standján idén három új 3D nyomtató is egyszerre debütál! Most lehet majd itthon először élőben megnézni a Markforged FX20 robusztus kompozit nyomtatót, az UltiMaker Factor 4 ipari FDM nyomtatót és a Formlabs Form 4 mSLA nyomtatót is. Emellett látványos SLM fémnyomtatásokra és 3D szkennelés bemutatóra is számíthatnak az Ipar Napjain a 101F (A pavilon) stand látogatói.

2024. május 6. 14:51

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38