Gyors és intelligens Sony Blu-ray lejátszók

forrás: Prím Online, 2014. január 8. 23:32

Tökéletes hangzást, kiváló képminőséget, valamint az online tartalmakhoz minden eddiginél gyorsabb és egyszerűbb hozzáférést biztosítanak a Sony intelligens és sokoldalú Blu-ray lejátszói.

A Sony tavasszal érkező Blu-ray lejátszóit a gyorsaság, a stabilitás, a sokoldalúság és az egyszerű kezelhetőség jellemzi. A folyamatos és megbízható adatátvitelt biztosító extra érzékeny Wi-Fi antenna és a Miracast™ segítségével az okostelefonokon vagy tableteken megjelenő tartalom könnyedén megosztható mind az öt modellen és azonnal megjeleníthető a tévé képernyőjén, így az internetes videók, a YouTube klipek, de akár a játékok is problémamentesen élvezhetőek.


  BDP- S1200


A szélesebb codec-támogatás még kiterjedtebb hozzáférést tesz lehetővé, ami rengeteg fájl- és tartalomtípust jelent a mozifilmektől a fényképek tárolásán át az otthoni hálózati funkciók ellátásáig. A készülékekkel garantáltan részletgazdag képmegjelenítés, természetes és kiváló hangzás érhető el. Az internetes tartalmakhoz való hozzáférés minden eddiginél gyorsabb, a bootolási idő kevesebb 1 másodpercnél, a Super Quick Startnak köszönhetően pedig a lemez behelyezését követő 30 másodpercen belül megkezdődik a film lejátszása.

A meghajtó csendesebb és tartósabb, a lezárt porálló mechanizmus csökkenti a zajt, és garantálja a pontos, hibamentes lejátszást. A kínálat csúcsát BDP-S6200 és S7200 modellek képezik, melyek képesek 4K Ultra HD felbontásúra felskálázni a meglévő Full HD lemezeken található filmeket, új élményeket adva a korábbi filmekhez a 4K felbontásra képes televíziókon.


A lejátszók emellett az online videotartalom minőségét is képesek javítani. A Dual Core processzor segítségével az IP Content Noise Reduction Pro az alacsony felbontású videofelvételek képét tisztábban és élesebben jeleníti meg, így a tévé képernyőjén kevésbé zajos és természetesebb színvilágú felvételeket láthatunk viszont.


BDP-S6200

A Blu-ray lejátszók lenyűgöző képmegjelenítéséhez az eddigi legjobb hangminőség társul. A Digital Music Enhancer a silányabb soundtrack minőséghez hozzáadja a Sony egyedi audiotechnológiáit, így az internetes videók vagy MP3 zenei gyűjtemények finom, magas frekvenciájú részletei sem vesznek el az erősen tömörített digitális zenei fájlok lejátszásakor. A Dynamic Range Recovery visszaállítja az alacsony bitrátájú hangsáv elveszettnek hitt dinamikáját, így sokkal természetesebb hallgatási élményt biztosít.

Az új, BDP-S7200 , BDP-S6200 , BDP-S5200 , BDP-S4200 és a BDP- S1200 intelligens Blu-ray lejátszók Európa-szerte 2014. február és július között kerülnek forgalomba.

 

Specifikációk:

 

 

BDP-S7200

BDP-S6200

BDP-S5200

BDP-S4200

BDP-S1200

Kép

4K felbontás

IGEN

IGEN

 

 

 

Super Bit Mapping

IGEN

IGEN

 

 

 

3D lejátszás

IGEN

IGEN

IGEN

IGEN

 

IP Content Noise Reduction Pro

IGEN

IGEN

 

 

 

Hang

Hi-Res lejátszás

IGEN

 

 

 

 

SA-CD lejátszás

IGEN

 

 

 

 

Digital Music Enhancer

IGEN

IGEN

 

 

 

Hálózat

Képernyő tükrözés

IGEN

IGEN

IGEN

 

 

Wi-Fi

IGEN

IGEN

IGEN

 

 

DLNA

IGEN

IGEN

IGEN

IGEN

 

Sony Entertainment Network

IGEN

IGEN

IGEN

IGEN

IGEN

Támogatás

Dual Core

IGEN

IGEN

 

 

 

TV Side View App

IGEN

IGEN

IGEN

IGEN

 

Wider Codec Support

IGEN

IGEN

IGEN

IGEN

IGEN

Super Quick Start

IGEN

IGEN

IGEN

IGEN

IGEN


 

Kulcsszavak: Sony Blu-ray

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05