Samsung Galaxy S4 a Vodafone-nál is

forrás: Prím Online, 2013. április 24. 18:19

A Samsung a Galaxy S III utódjaként egy olyan készüléket kívánt piacra dobni, amelyet a felhasználók számára igazán fontos szempontok alapján alkottak meg. Egyszerűbbé és gondtalanabbá teszi a mindennapokat, megkönnyíti a kapcsolatteremtést a barátokkal és családtagokkal, ugyanakkor új élmények szerzésében is kiváló partner.

A fátyol fekete és zúzmara fehér színben érkező Samsung Galaxy S4 még karcsúbb, mint elődei – mindössze 7,9 mm – mégis jóval több erőt és szépséget rejt magában. Ennek megfelelően az 5 hüvelykes képátlójú, a világ első Full HD Super AMOLED kijelzővel bíró készülék a lehető legjobb képminőséget nyújtja, ugyanakkor a Gorilla Glass 3-nak köszönhetően a strapabírásával sem lesz gond.

A 13 megapixeles hátlapi kamerával felszerelt Galaxy S4 Dual Camera képessége révén az előlapi és a hátlapi kamera egyszerre tud fotózni vagy videózni, az elkészült felvételek pedig egyszerűen 8 különböző módon egybefűzhetők, így a végeredmény magában foglalja a témát és a környezetét is. A Dual Video Call szintén a két kamera egyszerre történő használatán alapul: videohívás közben a telefon tulajdonosa magát és környezetét is megmutathatja beszélgetőpartnerének. Hasonlóan különleges a Drama Shot funkció, amellyel mozgó témáról gyönyörű time-lapse videók készíthetők egyszerűen, vagy a Sound & Shot, amely megőrzi a kép készítésekor hallható környezeti zenét és hangokat is, tökéletesen visszaidézve így a fotó készítésének körülményeit. A különleges pillanatok pedig automatikusan egy mappába rendezhetőek a Story Albumnak köszönhetően.


Itt azonban nem érnek véget az S4-ben rejlő különleges képességek, hiszen a Samsung Smart Pause lehetővé teszi a kijelző tekintettel történő irányítását, a Smart Scroll segítségével a böngésző vagy éppen olvasott levél görgethető a kijelző érintése nélkül, a szem és a csukló mozgatásával.


Legkülönlegesebb újdonságként pedig az „S Health” alkalmazás a különböző beépített érzékelők segítségével a felhasználók egészségügyi állapotát is figyelemmel kíséri. Ezt étkezési napló, edzésnapló és alvásnapló egészíti ki, így a telefon valóban gondoskodik arról, hogy tulajdonosa minél fittebb maradjon.


A fantasztikus sebességről az 1,9 GHz-es, négymagos processzor gondoskodik, amely 2 GB RAM-mal, és 16 GB belső tárhellyel egészül ki, mely utóbbi egészen 32 GB-ig bővíthető. A Samsung Galaxy S 4 Vodafone RED Super tarifával, két éves hűséggel már 49 990 forintos kezdőrészlettel megvásárolható április 27-től a Vodafone prémium üzleteiben, vagy akár a webshopban is. A Smartstore első 25 vásárlója egy vouchert kap ajándékba, melyen ingyenes Learning Center oktatáson vehet részt, valamint 20 % kiegészítő kedvezményben is részesül.


 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38