Sony Xperia E – megfizethető okostelefon HD Voice hanggal, adatforgalom-figyelővel

forrás: Prím Online, 2012. december 5. 10:40

A Sony Mobile bejelentette Xperia termékcsaládjának legújabb tagját, az Xperia E okostelefont. A kedvező áron elérhető Xperia E a vállalat következő androidos készüléke, mely 2013 első negyedévétől lesz elérhető hazánkban, a hagyományos mellett, két SIM-kártyát kezelő változatban is.

Az Xperia E a legújabb kompakt, kedvező áron elérhető készülék, melynek tervezésekor a könnyen kezelhetőség került előtérbe. Az okostelefon fekete, fehér és pink színekben kerül a piacra. A HD Voice hangminőségnek köszönhetően a telefonhívások minden eddiginél tisztábban szólnak a készüléken. A beépített zajszűrésnek köszönhetően – környezettől függetlenül – a zavaró háttérzajok nélkül élvezhető a tisztán hallható beszélgetés.



Az Xperia E az adatforgalom és energiafelhasználás terén is a hatékonyságot szolgálja. Az adatforgalom figyelővel a felhasználók folyamatosan nyomon követhetik hogyan alakul havi adatforgalmuk, míg a ‘Bővített készenléti mód’ használatával a készülék készenléti idejét lehet akár négyszer tovább is elnyújtani. Amikor a készülék készenléti módba kerül, az akkumulátor fogyasztásának csökkentése érdekében automatikusan lekapcsolja a Wi-Fi- és adatforgalmat, valamint az alkalmazások többségét is inaktív állapotba helyezi. Mindezek mellet a hívások és üzenetek továbbra is elérhetőek, és amint a felhasználó visszakapcsolja a kijelzőt, minden funkció visszaáll a készenléti módot megelőző eredeti állapotba.

A készülék Xperia E dual néven két SIM kártyás változatban is elérhető lesz, így a tulajdonosok könnyen válthatnak különböző előfizetéseik között, tovább csökkentve/optimalizálva telefonálási költségeiket.

„Az Xperia E és Xperia E dual készülékeket az okostelefonok világával még ismerkedők igényeinek megfelelően terveztük. Mindkét készülék remek választás lehet azok számára, akik megfizethető belépőt keresnek a minőség és a funkcionalitás világába, mely eddig inkább a felsőkategóriás androidos okostelefonok sajátossága volt” – nyilatkozta Björn Bourdin a Sony Mobile Communications közép-európai marketing igazgatója.

Az Xperia E készülék beépített “WALKMAN®” alkalmazása xLOUD™ technológiát, 3D térhangzást és manuális equalizert kínál a zenekedvelő felhasználóknak. A DLNA kapcsolódásnak köszönhetően pedig egyszerűvé válik a különféle tartalmak vezeték nélküli megosztása TV készüléken, tableten vagy akár PC-n is.



Az Xperia E Android 4.1 (Jelly Bean) operációs rendszerrel kerül a boltokba.

Az Xperia E főbb tulajdonságai
·    Kristálytiszta beszélgetések a HD Voice-nak és zajszűrésnek köszönhetően
·    Egyszerű adat- és akkumulátor menedzsment funkciók
·    1500 mAh-s kivehető/cserélhető akkumulátor
·    3.5”-os HVGA kijelző
·    Walkman zenelejátszó xLOUD és 3D térhatású hanggal
·    DLNA kapcsolódás az egyszerű vezeték nélküli megosztásokhoz TV-n, tableten vagy PC-n
·    1 GHz-es processzor
·    Az Xperia E fekete, fehér és pink színekben, míg az Xperia E dual fekete és arany színben lesz elérhető.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36