Új NetMánia internetcsomagok a T-Home-tól

forrás: Prím Online, 2012. október 24. 14:49

Meglévő és új ügyfelei elégedettségének növelése érdekében új internetes portfoliót vezetett be az innováció terén élen járó Magyar Telekom. Az internetezés élményét teljessé tévő új NetMánia internetcsomagok az ügyfelek igényeinek még inkább megfelelő sávszélességeket valamint kedvező árérték arányt nyújtanak.

Az új NetMánia csomagok legalább 10 és akár 120 Mbit/s letöltési sebességet kínálnak előfizetéstől függően, amelyekhez korlátlan adatforgalom párosul. Ráadásul az ügyfelek most extra lehetőségeket is igénybe vehetnek díjmentesen. A Magyar Telekom Szuperszerviz csapata a 30 Mbit/s vagy annál magasabb sávszélességű csomagok mellé, a szolgáltatáscsomaghoz részeként az elektronikus levelezés beállításához, vagy alkalmazások telepítéséhez két darab sikeres (5-10 percen belül megoldható, távoli asztalkapcsolaton keresztül adott) informatikai távsegítséget, valamint egy darab sikeres, ország egész területén igénybe vehető 30 perces helyszíni informatikai támogatást nyújt kiszállással együtt, díjmentesen. A Szuperszerviz extra szolgáltatás – az internet csomagra vállalt hűségidőtől függetlenül – a megrendeléstől számított egy éven belül bármikor igénybe vehető.


Akik pedig új NetMánia csomagjuk mellé T-Home Interaktív TV-előfizetést is választanak, a szolgáltatótól egyúttal WiFi-képességet is kapnak otthonukba, így kényelmesen, egyszerre több eszközzel, akár számítógéppel, táblagéppel és okostelefonnal is csatlakozhatnak az otthoni internet-szolgáltatásukhoz.


A kedvező árérték arányra jellemző, hogy a T-Home a NetMánia M internet csomagot most 4690 forint havi díjért kínálja új előfizetőinek, 2 év hűségidővel, T-Home TV és/vagy telefon mellé, T-Home kedvezménnyel. A csomag 20 MBit/s kínált letöltési sebességet, 10 Mbit/s garantált letöltési sebességet, 1MBit/s kínált feltöltési és 0,5 Mbit/s garantált feltöltési sebességet tartalmaz.


Az ajánlatokról részletes információ www.t-home.hu oldalon található.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05