Sony Xperia T és J okostelefonok és új Xperia Tablet S

forrás Prim Online, 2012. szeptember 27. 19:05

Az Xperia T, mely a legújabb James Bond moziban – Skyfall – is szerepel majd, a vállalat legújabb zászlóshajója. Ez az okostelefon a Sony legjobb HD kijelzőjét és kameráját, valamint az NFC által támogatott ’One touch’ technológiát kínálja a felhasználóknak. Az Xperia J szemet gyönyörködtető dizájnja és kategóriájában kiemelkedő kijelző mérete révén kiválóan ötvözi a stílust a megfizethetőséggel. Az „Xperia élmény” pedig elsőként az Xperia Tablet S készülék révén lép be a táblagépek világába. Az Xperia T várhatóan októbertől két operátornál – T-Mobile és Vodafone – lesz elérhető. Az operátori ajánlatokról, és a készülékek áráról később adunk tájékoztatást. Az Xperia J októbertől várhatóan 79.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható majd meg a Sony Centerekben.

Xperia okostelefonok: a Sony technológiáinak és dizájnjának legjava
A Sony legjobb kijelzőjének, kamerájának és kapcsolódási képességeinek köszönhetően, az Xperia T tulajdonosok a HD élményt mostantól bármilyen megjelenítőn, szinte bármikor élvezhetik.
Mindkét készülék (Xperia T és Xperia J) ugyanazt a vékony, íves dizájnvonalat követi, mely a díjnyertes* Xperia arc illetve Xperia arc S készülékeknél mutatkozott be.

Xperia Tablet S: cseppálló borítás, jobb közösségi élmény
A Sony új táblaszámítógépe az Xperia márkanevet viseli, mivel hivatalosan is a gyártó mobilcsaládjához tartozik. A hordozhatóság azonban nemcsak a névben jelenik meg, a Sony számos egyedi alkalmazást fejlesztett az eszközhöz, melyek segítségével a Tablet S a család szórakoztató-központjává válhat. A prémium anyagok használata és a formatervezés vonzó megjelenést adnak az eszköznek, melyet kényelmesen lehet használni akár otthon, akár útközben vagy az irodában. Az NVIDIA® Tegra® 3 négymagos processzor és a 4.03-as Android operációs rendszer erőteljes hátteret biztosít a médiafogyasztáshoz, az alkalmazások és a játékok futtatásához.



A cseppálló borítás megvédi a Sony Tabletet a véletlenül kiboruló folyadéktól, és lehetővé teszi, hogy kedvenc receptünket főzés közben nedves kézzel lapozgassuk az érintőképernyőn.

A Socialife alkalmazás a Sony fejlesztése, egyedi alkalmazásként kerül a Tabletre. Segítségével megnézhetjük, rendezhetjük és menedzselhetjük közösségi életünket az ismerőseink üzeneteivel együtt. Az érdekes híreket és cikkeket elmenthetjük későbbi olvasásra, és az alkalmazás a barátaink által olvasott cikkek alapján felhívja a figyelmünket az érdekes történetekre, témákra és olyan egyéb tartalmakra, melyek számot tarthatnak érdeklődésünkre.

A Sony Xperia Tablet S több folyamatot is jól kezel. A Sony egyedi fejlesztésű „Small Apps” alkalmazása lehetővé teszi például, hogy megváltoztassuk a televízió hangerejét vagy csatornát váltsunk, miközben a Tableten az internetet böngésszük. A Small Apps kezelőfelületéhez hozzáadhatjuk kedvenc alkalmazásainkat, így testre szabott multifunkciós eszközt faraghatunk belőle.

Az Xperia Tabletet felkészítették arra is, hogy többen használják. Vendégfiókot hozhatunk létre a családtagjaink és a barátaink számára, ők pedig a saját profiljukhoz kötődően testre szabhatják a hátteret, az ikonok és az alkalmazások elrendezését.

A Sony Xperia Tablet S 2012 októbertől érhető el három változatban (WiFi-s 16 GB-os, valamint 3G-s 16 GB-os, illetve 32 GB-os) színes tokok, állványok és dokkolók, valamint más kiegészítők széles választékával együtt.

Még több szórakoztatás a Sony médiaalkalmazásaival
A médiaalkalmazások (“WALKMAN®”, Album és Filmek) a legjobb Sony technológiákat gyűjtik egybe és kapcsolják össze számos szórakoztató szolgáltatással, valamint szerves részét képezik annak a felhasználói felületnek, mely az Xperia okostelefonokon, tableteken és VAIO PC-ken kínál egyedülálló szórakozási élményt.

·    A “WALKMAN” alkalmazásban a Sony ClearAudio+ módnak köszönhetően a felhasználók minden eddiginél tisztább hangokat élvezhetnek a zeneszámok lejátszása során. Ezen kívül rengeteg zenét érhetnek el az alkalmazás segítségével, legyenek azok a PC-n tárolt számok, vagy a Facebook barátok által “lájkolt” slágerek.
·    Az Album alkalmazás az intuitív kezelői felületet (melyben a felhasználó nézegetheti, rendezheti vagy megoszthatja képeit) ötvözi a közösségi albumokkal, mint például a Facebook.
·    A felhasználók a videó tartalmakat kiváló kép- és hangminőségben élvezheti a Filmek alkalmazás segítségével, valamint lehetőségük nyílik a Gracenote adatbázisában található filmértékelések elérésére is.

Az Album és a Filmek alkalmazásokkal a felhasználók az otthoni média szervereken tárolt képeiket és videóikat a távolból is elérhetik.

‘One touch’megosztás
A Sony komoly hangsúlyt fektet az NFC technológiára is, mely már nem csak a mobil fizetésekben és e-jegyekben jelenik meg. Mostantól a felhasználók hosszas párosítási beállítások nélkül, csupán egy érintéssel tudják zenéiket és fényképeiket azonnal a különböző NFC képes Sony készülékekkel lejátszani. Az Xperia T tulajdonosok például vezetékek nélkül tudják továbbítani (streamelni) zenéiket a Sony SRS-BTV5 NFC-képes hangszóróra.

Termék-részletek

Xperia T főbb tulajdonságai:
·    4.6”-os HD Reality Display kijelző Mobile BRAVIA® Engine-nel a pengeéles képekért
·    13 megapixeles Sony Exmor R™ szenzoros fényképező, Gyorsfotó funkcióval, mellyel készenléti állapotból is alig másfél másodperc egy kép készítése
·    Full HD (1080p) hátlapi és HD (720p) előlapi kamerákkal
·    Egyszerű ‘One Touch’ kapcsolódás NFC segítségével
·    PlayStation™ tanúsított készülék
·    Legújabb generációs 1.5 GHz-es kétmagos processzor a megnövelt akkumulátor idő, gyorsabb teljesítmény és szebb grafika érdekében
·    Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) operációs rendszer. A későbbiekben frissíthető Android 4.1 (Jelly Bean) verzióra. A frissítés ütemezésével kapcsolatos információkról később adunk tájékoztatást.
·    MHL kapcsolódás, hogy nagy képernyős lejátszásnál is tölteni lehessen a telefont
·    Az Xperia TV Dock segítségével képek és videók megjelenítése HDMI képes TV készüléken (egyidejű töltéssel).
·    Néhány piacon az Xperia T Xperia TX néven kerül forgalomba
·    Elérhető szín – fekete

Xperia J főbb tulajdonságai:

·    9.2 mm vékony, stílusos dizájn
·    Nagyméretű, 4.0”-os FWVGA kijelző
·    Közösségi média frissítések jelzése különböző fényeffektekkel
·    5 megapixeles autófókuszos kamera
·    Előlapi chat kamera
·    Elérhető színek – fekete, fehér

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38