Az iGO primo app már a Pioneer AppRadio-val is használható

forrás Prim Online, 2012. július 4. 14:27

Legújabb frissítésével az iPhone-on és iPad-en is elérhető iGO primo app már a Pioneer AppRadio autós multimédiás egységével is összekapcsolható. Az összekapcsolást lehetővé tévő bővítmény hamarosan letölthetővé válik az iGO primo app különböző regionális, köztük az európai, orosz, török, dél-amerikai, észak-amerikai és brazil kiadásaiban is.

Az NNG Kft. új bővítmény kiadását jelentette be a népszerű iGO primo navigációs alkalmazáshoz, amely révén az applikáció összekapcsolhatóvá válik a Pioneer kiskereskedelemben is elérhető, díjnyertes AppRadio termékével. A kompatibilitást biztosító bővítmény az iGO primo app in-app shop menüjében válik elérhetővé július első felében, 27,99 eurós áron.

A frissítés segítségével az iPhone felhasználók számára lehetővé válik, hogy az iGO primo navigációs alkalmazást kiterjesszék az AppRadio nagyméretű autós kijelzőjére is. Ennek köszönhetően vezetés közben magasabb fokú biztonságot, valamint tisztább és könnyebben használható audiovizuális segítséget kaphatnak a felhasználók.

Az új bővítmény révén az iGO primo app és a Pioneer AppRadio használói az autóban elérhető szolgáltatásokra fordított kiadásaikat is optimalizálhatják. Az alkalmazáson belül megvásárolható további funkciók, köztük a Live Traffic, a traffipax adatbázis vagy a 3D városi csomagok tovább javítják az AppRadio használati értékét. 

 



A Pioneer AppRadio nevű terméke egy iparág-szerte elismert autós multimédia megoldás, ami testreszabott multimédiás lehetőségeket kínál, forradalmasítva ezzel a vezetési élményt. Az Eisa Award-győztes AppRadio lehetővé teszi az autóvezetők számára, hogy elérhessék az iPhone-jukban tárolt naptárat, navigációs szolgáltatást, fényképeiket és további funkciókat kábeles kapcsolaton keresztül a Pioneer fejegységen.

Jelenleg két AppRadio termék kapható (SPH-SA02 & SPH-DA100). A Pioneer AVH-8400BT audiovizuális fejegysége és valamennyi 2012-es, műszerfalba építhető audiovizuális navigációs egysége egyaránt támogatja az Advanced AppMode néven ismert funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók az AppRadio-val kompatibilis alkalmazásokat ezeken a termékeken keresztül vezéreljék.
 

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB E-mobility a SMART márkájú villanyautót vásárlók otthonában kínál járműtöltési megoldást

A járművezetők régóta élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy a járművüket már a vásárlás helyszínén testre szabhatják. Az új, prémium kategóriás, intelligens, teljesen elektromos hajtású SMART autómárkával ezt a választási lehetőséget és rugalmasságot most az otthoni töltő telepítésére is kiterjeszthetik, és az ABB E-mobility által nyújtott otthoni fulfillment (rendelésteljesítési) szolgáltatásnak köszönhetően könnyedén megszervezhetik a telepítést.

2024. március 25. 10:28

Átadták Magyarország legnagyobb autótöltő állomását

A Metrodom, a Smart Digital és a KIA  közös Metrodom IN/Charge esemény keretében adta át Magyarország eddigi legnagyobb autótöltő állomását a Metrodom River mélygarázsában. A lakópark több ütemben fejlesztett töltési infrastruktúrája összesen 336 EV autó töltésére lesz képes világviszonylatban is kiemelkedő technológiai teljesítménnyel.

2024. március 23. 13:55

Erősödő partnerség a BMW-vel

Az Állam- és Jogtudományi Kar, valamint a Gazdaságtudományi Kar csatlakozásával bővült a BMW és a Debreceni Egyetem közötti stratégiai együttműködési megállapodás. A szerződésmódosítást kedden írták alá az egyetem és az autógyár vezetői.

2024. március 21. 14:43

A Continental nyári gumiabroncsa elnyerte az Auto Bild legjobb értékelését

A Continental PremiumContact 7 abroncsa „Példás" minősítést nyert el a német Auto Bild szaklap által legutóbb közzétett teszten (24/03/07. szám), melyen 54 másik nyári autógumit vizsgáltak. A 205/55 R 16 méretű nyári modelleket egy VW Golf VIII-on tesztelték. Az Auto Bild szerkesztői értékelésükben a következőket írták a PremiumContact 7-ről: „Prémium futófelületi mintázat, példaértékű teljesítmény vizes és száraz úton egyaránt, a legrövidebb vizes és száraz féktávolság, jó futásteljesítmény". A Continental Uniroyal márkájú RainSport 5 abroncsa „kielégítő” minősítést kapott a vizes időjárási körülmények között tanúsított tulajdonságainak köszönhetően.

2024. március 19. 14:43

Együtt száguld az autóipar és az SAP a digitális jövő felé

Figyelemre méltóan gyors változásoknak lehetünk tanúi manapság az autóiparban – gondoljunk akár a vezetéstámogató rendszerekre, az elektrifikációra vagy az újrafelhasználásra. Átalakulnak a vásárlási szokások is, az autószalonok helyett egyre többen vesznek járművet online. A generatív mesterséges intelligencia pedig várhatóan még több változást kényszerít ki. Az iparág saját versenyképességének fenntartásáért nagy figyelmet fordít a digitalizációra. 

2024. március 18. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05