Olimpia 3D-ben

forrás Prim Online, 2012. június 22. 11:41

T-Home 2012. július 2-tól augusztus 12-ig az összes digitális tévéplatformján elérhetővé teszi az m3D csatornát, így a megfelelő műszaki felszereltséggel rendelkező ügyfelei akár 3D minőségben is követhetik a MTVA által nyújtott olimpiai közvetítéseket.

A T-Home digitális platformjain (IPTV, Interaktív Sat TV, Sat TV és a Digitális Kábel TV szolgáltatásain), a HD minicsomag előfizetői részére elérhető csatornán az olimpiai közvetítések megkezdéséig ismeretterjesztő- és dokumentumfilmeket valamint térhatású koncertfilmeket lehet nézni napi 16 órában. Az adott időszakban többek között A Kék Bolygó, A Csodálatos Univerzum, Az Űrkutatás története című magyar természetfilmekben, vagy a Lord of the Dance, az Omega és a Republic koncertfelvételeiben lehet gyönyörködni.

Az olimpia közvetítések megkezdésével pedig – a Telekom és az MTVA közötti megállapodás értelmében – az MTVA által közvetített, olimpiával kapcsolatos élő adásokat lehet nyomon követni. A dedikált televíziós csatornán, a 186-os programhelyen biztosított m3D csatorna térhatású tartalmainak nézéséhez a T-Home digitális platformjára előfizető ügyfeleknek megfelelő műszaki feltételekkel (3D-s televíziós készülékkel, HD set top box-szal) kell rendelkezniük.

Természetesen a T-Home a 3D-s adások megkezdéséig is tartogat meglepetéseket a sportrajongó ügyfelei számára: mint ahogy nemrég bejelentette, a márka IPTV szolgáltatása Labdarúgó-Eb Interaktív néven különleges alkalmazást fejlesztett, amely exkluzív tartalmakat és az Archív TV funkciójának köszönhetően ingyenesen újranézhető mérkőzéseket nyújt a labdarúgás szerelmeseinek a foci-Eb időszaka alatt akár HD minőségben, hogy senki sem maradjon le a mérkőzésekről és a kontinensviadallal kapcsolatos fontosabb információról. 

Az Európa-bajnoksággal kapcsolatos fejleményeket a márka által indított www.igazirajongok.hu oldalon keresztül is nyomon lehet követni: az érdeklődők az adott közösségi site-on megoszthatják egymással véleményüket, megbeszélhetik a meccsek legizgalmasabb pillanatait, rajongói jelvényeket gyűjthetnek, sőt különböző díjakban is részesülhetnek.

A T-Home a szurkolói élmény teljesítéssé tételéhez különleges ajánlatot alakított ki azoknak, akik a foci-Eb, vagy az olimpiai közvetítések alatt, a nyár végéig Interaktív TV-re szeretnének váltani: a T-Home az új, hűségidős Interaktív TV-előfizetés meghatározott díjcsomagjai mellé 0 Ft havi díjas Rajongói ajánlatot alakított ki. Ennek köszönhetően az új IPTV vagy Interaktív Sat TV előfizetőknek, a TV-díjcsomagra vállalt hűség esetén a felvehető, megállítható, visszatekerhető élő adást nyújtó Prémium opció, továbbá a „tűéles” képet biztosító HD minicsomag – külön kötelezettség nélkül – 2012. augusztus 31-ig egyaránt 0 forint/hó. (2012. szeptember 1-jétől a HD minicsomag havi díja 2000 Ft, a Prémium opció pedig 1000 Ft a vonatkozó Általános Szerződési Feltéteknek megfelelően. A Prémium opció lemondása esetén a set top box készülékcsere kiszállási díja - 8380 Ft - kifizetendő.)

További információ a www.t-home.hu oldalon található.

 
Kulcsszavak: Magyar Telekom T-Home-hu 3D

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05