Meglepetésfilm és Videotéka bérlet a T-Home-tól

forrás Prim Online, 2012. május 11. 12:27

A több mint 500 darab filmet tartalmazó és folyamatosan megújuló Videotékában (VoD) május 11-én (péntek) 17 órától május 12-én (szombat) 24 óráig díjmentesen kölcsönözhető a Másnaposok 2. című nagysikerű mozifilm.

Ahhoz, hogy otthon is átélhető legyen a moziélmény, mindössze a tévé távirányítóján található Videó feliratú gombot kell megnyomni, majd az Ajánlataink menüpontban megkeresni az ajándék mozifilmet.

 
Aki pedig a Videotékában található további egész esetés filmek közül szeretne válogatni, annak érdemes a T-Home Interaktív TV szolgáltatásaira érvényes Videotéka bérletet váltania, így kedvezőbb filmenkénti kölcsönzési díjért nézheti meg kedvenc filmes alkotásait.  Az új lehetőségnek köszönhetően nem kell egyenként fizetni a kölcsönzött filmek után, ráadásul az öt vagy tíz filmre szóló bérlettel kedvezőbb áron tud a Videotékában található filmekhez hozzájutni. Az öt alkalmas, harminc napig felhasználható Videotéka bérlet 1990 forintba, a tíz alkalmas, hatvan napig érvényes bérlet 3990 forintba kerül. Az Interaktív TV előfizetői számára a bérlet a 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámon és hamarosan a tévé képernyőjén keresztül is megrendelhető.
Kulcsszavak: T-Home-hu

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09