Online marketinggel a budapesti Állatkertért

forrás Prim Online, 2012. február 13. 14:18

A KÜRT Akadémia NET-WORKS képzésének végzősei – akik egyben gyakorló marketing szakemberek –, több olyan intézmény online kommunikációs stratégiáját is kidolgozzák vizsgamunkaként, amelyek saját forrásból nehezen teremtenék meg a profi online jelenlét feltételeit. Az Akadémia emellett a március 2-án induló NET-WORKS évfolyamba három civil ösztöndíjas helyet is meghirdetett, ezzel támogatva a nemes célokért küzdő intézményeket.

A negyvenfős oktató gárda által négy és fél hónapon át képzett NET-WORKS csapat célja, hogy vizsgadolgozataival – több piaci és nonpofit intézmény mellett – a Fővárosi Állat- és Növénykert kommunikációját is átalakítsa és felfrissítse. „Nagyon nehéz egy 146 éves intézménynek megváltoztatni a generációk óta róla kialakult képet és bevezetni új szolgáltatásokat. Hiába van például tízezer négyzetméter fedett területünk, a családok nem jönnek esőben az Állatkertbe. Hamarosan megnyílik a Varázshegy is, amely szintén fedett helyszíne lesz az Állatkertnek. Azt várom az online kampánytól, hogy általa megváltoztassuk az eddigi szokásokat és közelebb vigyük az újdonságainkat az érdeklődőkhöz” – mondta dr. Persányi Miklós, a Fővárosi Állat- és Növénykert főigazgatója az együttműködésről.

A NET-WORKS nem csupán egy képzés a sok közül: izgalmas szakmai közösség is, ahol találkozhatnak az online világ véleményvezérei, marketing szakemberei, fogyasztói és megrendelői. A március 2-án induló NET-WORKS képzés átfogó és gyakorlati ismereteket ad az online kommunikáció minden területén. A KÜRT Akadémia ezen képzése a közösségi média, a kereső optimalizálás és a mobil marketing népszerű témái mellett sok más, kitörési lehetőséggel is foglalkozik.


A NET-WORKS képzés szervezői a civil szférának is távlatokat nyitnak az online kommunikációs térben. A március 2-án induló évfolyamból három képzési helyet civil ösztöndíj program keretében a hazai non-profit társadalom tagjai foglalhatnak el. A most záródó évfolyamon végzett a Civil Rádió, a Kék Pont Alapítvány munkatársa valamint a Critical Mass egyik alapítója is. 
Az ösztöndíjat pályázati úton lehet elnyerni, amelyhez a formanyomtatványt a http://www.kurt-akademia.hu/jelentkezes/osztondij.php oldalon lehet letölteni.


A NET-WORKS csapat Neti hetes néven egyedi edutainment műsort is indított, amelynek résztvevői a képzés oktatói, online véleményvezérek és Litkai Gergely humorista, a Dumaszínház alapítója, a Comedy Central főszerkesztője. Az ingyenes eseményeken a stand-up komikus vezetésével beszélget a társaság az aktuális szakmai hírekről, szórakoztató, mégis tartalmas formában. Legközelebb február 16-án találkozhatnak velük az érdeklődők a KÜRT székházában.


További információ a NET-WORKS képzésről: http://www.kurt-akademia.hu/
 

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Indul a K&H STEM pályázat: az IT hallgatók innovatív megoldásait várják

Technológiai pályázatot hirdet a K&H a hazai IT képzést nyújtó felsőoktatási intézmények hallgatói számára, hogy elismerje azon fiatal szakembereket, akik kiemelkedő szakmai, tudományos dolgozataikkal hozzájárulnak az új, innovatív megoldások kitalálásához és inspirációként szolgálnak mások számára. A közel 2 millió forint anyagi támogatást és szakmai projektmunkában való részvételi lehetőséget biztosító pályázatra alap- és mesterképzés kategóriákban, összesen 8 témakörben – köztük AI, fintech és felhőtechnológiában – lehet jelentkezni itt.

2024. május 6. 19:53

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

Kreatív megoldásokkal építenének fenntartható jövőt a Zöld kód pályázat döntősei

Március 23-án rendezte meg a Vodafone Magyarország Alapítvány a Zöld Kód – Kódolj a holnapért! pályázat döntőjét. A legjobb ötletekkel érkezett csapatok közül a fiatalabb korosztályt egy Scratch-meccs várta, míg a nagyobbak szakmai mentorok segítségével valósíthatták meg a fenntarthatósági problémákra reflektáló robotötleteiket. A 6 millió forint összdíjazású pályázattal a Vodafone Magyarország Alapítvány célja, hogy a fiatalokat arra buzdítsa, gondolkodjanak és tegyenek azért, hogy a digitalizációt a fenntartható jövő szolgálatába állítsák.

2024. március 27. 15:08

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

A közösségi média önértékelésre gyakorolt hatásával és a petfluencer jelenséggel foglalkozó témák nyerték az IAB Legjobb szakdolgozat versenyét.

2024. március 25. 15:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36