EISA díjak az LG 3D házimozi megoldásaiért

forrás Prim Online, 2011. augusztus 18. 15:44

Az LG Electronics két díjat kapott idén az EISA díjkiosztó gáláján. Az LG 3D házimozi megoldásért és 5.1-es házimozi rendszerért kapta a legjobb megnevezést.

Az LG idei teljesítményét az alábbi díjakkal ismerték el: Európa legjobb 3D házimozi megoldása az 55LW650S CINEMA 3D Smart TV és a HLX56S 3D Blu-ray Sound Bar lett, az LG HX966TZ Smart 3D Blu-ray házimozi rendszernek pedig Európa legjobb 5.1-es házimozija díjat ítélték oda.

Az LG az 55LW650S CINEMA 3D Smart tévéjéhez kedvező árú, kényelmes és könnyű szemüvegeket kínál, így ez a készülék ideális választás családi vagy baráti 3D házimozizáshoz. Az 55LW650S rendelkezik a 2D-3D konvertálási funkcióval, ami egyfajta megoldást jelent a korábbi 3D tévéknél tapasztalt tartalomhiányra. A tv éles és extra fényerejű 3D képet ad, a TÜV és az Intertek által odaítélt „villódzásmentességi” tanúsítvány pedig szavatolja, hogy a nézők hosszabb ideig nézhetnek 3D tartalmakat, mellőzve a régebbi 3D televíziók okozta fejfájást és émelygő érzést.
Az 55LW650S a széles látószögének köszönhetően még teljesebb 3D élményt nyújt, mert a nézők egymás mellett ülve ugyanazt a képet látják. A funkciók tárházát bővíti a beépített Smart Share (intelligens megosztás) funkció, utóbbi gyerekjátékká teszi a digitális eszközök közötti tartalommegosztást.

A HLX56S 3D Blu-ray Sound Bar tökéletesen kiegészíti az 55LW650S tévét, együtt teremtve meg mindent, ami a tökéletes otthoni 3D szórakozáshoz kell. Az elegáns, ugyanakkor kompakt készülék csúcsminőségű 3D Blu-ray tartalomlejátszást, valamint 4.1 csatornás, 430W teljesítményű lenyűgöző hangzást nyújt. A vezeték nélküli mélysugárzó teljes és még inkább sztereoszkóp hangzást kölcsönöz a zeneszámoknak. A Wi-Fi Direct (azonnali Wi-Fi) funkció pedig lehetővé teszi a Wi-Fi hotspot nélküli tartalommegosztást. A HLX56S készülékkel könnyedén hozzáférhet az LG Prémium tartalmaihoz, az LG Remote funkcióval pedig a felhasználók egy egyszerűen letölthető alkalmazás segítségével vezeték nélküli távvezérlővé varázsolják Androidos okostelefonjukat.

A HX966TZ házimozi bármely otthoni mozi szett tökéletes alkotóeleme, köszönhetően a 3D Blu-ray lejátszásnak és az 1100W teljesítményű, élénk és elsöprő hangzásvilágnak. A falra szerelhető, minőségi alumínium kivitelezés letisztult és egységes külsőt kölcsönöz a rendszernek. A Wi-Fi Direct (azonnali Wi-Fi) és az LG Smart tv funkció pedig az internetes szórakozás, valamint a globális és helyi szolgáltatók által biztosított Prémium tartalmak legjavát hozza el a felhasználók otthonába. A HX966TZ hozzáférést biztosít az egyedi fejlesztésű LG alkalmazások egyre bővülő kínálatához. A házimozi rendszer vezérelhető az LG Remote funkcióval, illetve két HDMI bemeneti és egy HDMI kimeneti csatlakozót tartalmaz.
 

Kulcsszavak: házimozi 3D EISA LG

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis

Különleges installációval ünnepli a Föld napját a Prologis magyarországi csapata. A vezető logisztikai ingatlancég a Prologis Park Budapest-Sziget II-ben egy 350 négyzetméteres festménnyel emlékezik meg a környék állat- és növényvilágáról, ezzel is felhívva a figyelmet a fenntarthatóság és az élővilág tiszteletben tartásának fontosságára.  

2024. április 22. 19:32

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50