Sokoldalú mono lézer multifunkciós készülékek a Brothertől

forrás Prim Online, 2011. július 12. 10:55

A Brother új 3 az 1-ben megoldásai egyetlen kompakt multifunkciós készülékben kínálnak nyomtatási, szkennelési és másolási funkciókat. A gyors, nagy felbontású kétoldalas nyomtatás, a hálózati csatlakozás és az alacsony működési költségek előnyeivel ideális megoldást nyújtanak az otthoni felhasználóknak, a kis- és középvállalkozások számára.

A Brother új mono lézer multifunkciós készülékeit a gyorsaság, egyszerű vezérelhetőség és költséghatékony működés jellemzik. A DCP-7055, a DCP-7060D és a DCP-7065DN jelzésű modellek az otthoni- és kisirodák ideális partnerei. Utóbbi két modell esetén a duplex nyomtatás és a nagytöltetű tonerek használatával az oldalankénti költségek jelentősen csökkenthetők.

A DCP-7055 készülék 20 oldal/perc sebességgel nyomtat 2400 x 600 dpi felbontásban, USB interfésszel és színes szkennerrel rendelkezik. Mattfehér, kompakt kialakításának köszönhetően a sokoldalú mono nyomtató kis helyen is elfér. Két soros, 16 karakteres LCD kijelzője megkönnyíti a funkciók közötti navigációt.

Az új formavilágú mattfekete DCP-7060D és DCP-7060DN automata duplexes készülékekben professzionális és megbízható munkavégzés rejlik az elegáns külső mögött. A különböző nyomtatási beállításokkal a végeredmény változatos és professzionális minőségű lesz. A 24 lpp (DCP-7060D) illetve 26 lpp nyomtatás (DCP-7065DN) akár HQ1200 (2400 x 600 dpi) felbontásban is történhet a részletgazdag, éles dokumentumok elkészítéséhez. Az N az 1-ben nyomtatással 2,4,9,16 vagy akár 25 oldalt lehet egyetlen A4-es oldalra tömöríteni, valamint az élőfej és élőláb, illetve vízjel nyomtatással különböző szövegek, dátumok vagy felhasználói azonosító is nyomtatható a dokumentumokra. A funkciók között megtalálható még a poszternyomtatás, amellyel 4, 9, 16 vagy 25 oldal nagyítható fel poszterméretben. A professzionális hatás tovább fokozható az A5 méretű brosúrák készítésével, egyszerűen az automata duplex használatával.

A készülékek átlátható, könnyű vezérlését a két soros, 16 karakteres LCD kijelző és funkcionális vezérlőpanel segíti, amellyel a gyakran használt funkciók egy gombnyomással elérhetők. A mindhárom típusba beépített síkágyas színes szkennerrel akár 19200x19200 dpi (interpolált) felbontásban is történhet a szkennelés, amely hálózatba kötött készülékkel (DCP-7065DN esetén) képbe, fájlba, OCR-be vagy FTP- és e-mail-szerverre is történhet, leegyszerűsítve a felhasználók mindennapi irodai feladatait. A készülékek USB interfésszel, is rendelkeznek.

Mindhárom készülék 250 lapos normál és egy lapos kézi lapadagolóval rendelkezik, a borítékok vagy speciális médiákra történő nyomtatás gyors és akadálymentes nyomtatásához. A tálcák a DCP-7065DN típusnál egy 35 lapos automata dokumentum adagolóval is kiegészülnek, amellyel a többoldalas dokumentumok nyomtatása, másolása válik egyszerűvé.

A DCP-7065DN készülékhez használható szofverekkel a nyomtatók funkciói gyors kattintásokkal beállíthatók. A BRAdmin Professional szoftverrel a hálózaton lévő összes eszköz kezelése központilag és távolról is vezérelhető, a BRAdmin Light nyomtató szerver-menedzsment rendszer Windows® és Mac operációs rendszerekkel alkalmazható. A nyomtatópark kezelésében a Web alapú menedzsment rendszer is megoldást kínál, professzionális web böngésző használatával érhető el a készülék teljeskörű kezelése, ezzel is fokozva a felhasználók kényelmét.

A DCP-7000 sorozat készülékei funkcióik révén a kisirodák számára kiemelkedő fontosságú költségcsökkentésben is segítséget nyújtanak. A normál, 1200 oldal* kapacitású tonerek mellett nagytöltetű tonerek is választhatók a nyomtatási igények szerint, amellyekkel 2600 oldal* is nyomtatható. A tonerek és a dobegység külön-külön cserélhető, valamint a funkciók között a Tonerkímélő mód beállításával a tonerhasználat is mérsékelhető.

Alacsony zajszintjének és környezetkímélő funkcióinak elismeréseként a készülékek elnyerték az ENERGY STAR tanúsítványt és a szigorú követelményrendszerű Der Blaue Engel minősítést. A készülékek TEC értéke (tipikus energiafogyasztása) DCP-7055 esetén 0,968kWH/hét, DCP-7060D és DCP-7065DN esetében 1,117 kWh/hét illetve 1,337 kWh/hét, a beállítható Deep Sleep (mélyalvó) funkcióval pedig csupán 0,9 wattot fogyasztanak, amikor a készülék nincs működésben.

A Brother weboldalán regisztrálva a készülékekhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre terjeszhető ki.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Ezekkel a gumikkal télen is biztosan célba ér a fuvar!

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális vezetője bejelentette új prémium téli gumiabroncsát kisteherautók számára. A Bridgestone a Duravis Van Winter ENLITEN-nel a kisteherautó-flották tulajdonosait támogatja a mindennapi téli felhasználás közben, amellett, hogy segít csökkenteni a teljes tulajdonosi költségüket (azt, hogy a termék a teljes élettartama alatt mennyibe kerül a vállalkozásnak).

2024. május 16. 16:22

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38