Számtalan lehetőséget teremt a Samsung a 2024-es párizsi olimpián a sportolóknak és a szurkolóknak

forrás: Prím Online, 2024. január 14. 14:55

A Samsung az olimpiai és paralimpiai játékok partnereként bejelentette a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékokhoz kapcsolódó hivatalos tematikáját: „A nyitottság mindig nyer”. Az üzenet a Samsung azon meggyőződését fejezi ki, hogy nyitott hozzáállással minden új tapasztalatból jelentőségteljes vívmány születhet, amely új távlatokat és végtelen lehetőségeket nyithat meg. Ez a gondolat áll a Samsung 2024-es párizsi olimpiai programjának középpontjában, és ezt közvetítik a játékok előtti és alatti különféle aktivitások, valamint a Samsung Galaxy Team figyelemre méltó nemzetközi sportnagykövetei.

 

„A Samsung az első szöuli, 1988-as játékok óta kiáll az olimpiai szellemiség mellett – és lehetőséget teremt a fontos kapcsolódásokhoz – mondta Stephanie Choi, a Samsung Mobile eXperience üzletágának alelnöke és marketingvezetője. – A Samsung legújabb fejlesztései és technológiája támogatja a 2024-es párizsi olimpiai játékok megvalósítását, és az ígéretet, amely szerint az idei lesz a legnyitottabb olimpia. A márkának „A nyitottság mindig nyer” üzenete tükrözi az értékek ezen összehangolását, és végigkíséri a 2024-es párizsi olimpiai programját.”

 

A Samsung Galaxy Team nagykövetei lesznek többek között a kampány arcai, és utazási élményeik megosztásával bemutatják, a Samsung miként segíti a sportolókat és a szurkolókat abban, hogy technológia új lehetőségeket nyisson meg számukra.  A Samsung Galaxy Team sportolói – akik között a brit gördeszkás sztár és a márka régi nagykövete, Sky Brown is helyet kapott – első kézből tudják, hogy a nyitott gondolkodásmód győzelemhez segíthet, a sportban és az életben is.

 

„A Samsung közel négy évtizede játszik fontos szerepet az olimpiai és paralimpiai élményekben, és támogatja a sportolókat – mondta Tony Estanguet, a 2024-es párizsi olimpia elnöke. – A „Games Wide Open”*  szlogenünk szellemiségének megvalósulásáért dolgozunk, a Samsung nyitottságba vetett mély hite, valamint úttörő mobiltechnológiája pedig kulcsfontosságú szerepet játszik ebben. Büszkén dolgozunk együtt, és ösztönözzük, biztatjuk az olimpiai és paralimpiai játékok sportolóit és a szurkolóit egyaránt.”

 

 

A Samsung Galaxy Team a 2024-es párizsi olimpián

 

A 2024-es párizsi olimpián a Samsung Galaxy Team  több mint 25 olimpikonból és paralimpikonból áll – köztük van többek közt Sky Brown brit gördeszkás, Carolina Marín spanyol tollaslabda-bajnok, Aurélien Giraud francia gördeszkás, Grace „Sunny” Choi amerikai breaktáncos, Johannes Floors német parafutó és a dél-koreai futballikon, Son Heung-min. Számos sportoló szerepel benne a legújabb sportágak képviselői közül, mint a gördeszka, a szörf és a break, amelyek a Samsunghoz hasonlóan a nyitottság és az önkifejezés alapvető értékeit reprezentálják.

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk ezt a hihetetlen sportolócsapatot, és a Samsung családban köszönthetjük őket – tette hozzá Stephanie Choi. – Nemcsak a játéktéren és azon kívül inspirálják az embereket, de hatást gyakorolnak közösségeikre és a következő generációra is. A Samsung Galaxy Teammel együtt nagy örömmel bátorítjuk a rajongókat szerte a világon arra, hogy nyissanak az új lehetőségek felé mindennapi életükben.”

 

A csapat tagja a 15 éves gördeszkás Rayssa Leal is, aki a 2020-as tokiói olimpián ezüstérmes lett a valaha volt legfiatalabb brazil versenyzőként; Yeri Kim, dél-koreai breaktáncos, aki hallássérülést szenvedett, de mindent megtett, hogy a sportág csúcsára emelkedjen; Jagger Eaton (Egyesült Államok), aki a nyitottság kultúrájának képviselője: gördeszkás bajnok; szörfösök, Johanne Defay (Franciaország), John John Florence (USA) és Jack Robinson (Ausztrália), akik nemcsak a hullámokon szenvedélyes versenyzők, hanem szenvedélyes harcosai az óceán- és klímavédelemnek is; valamint Madison de Rozario (Ausztrália) és Ugo Didier (Franciaország) paralimpikonok, akik platformjaikat arra használják, hogy elősegítsék az akadálymentesítést és az inkluzivitást a sportban és a társadalomban.

 

Madison de Rozario így nyilatkozott: „A Samsung régóta részese a paralimpiai játékoknak – a paralimpiai lét egyik legnagyobb kiváltsága, hogy olyan márkával működhetünk együtt, amely ilyen erősen átérzi a paralimpiai mozgalom lényegét. A technológia jelenleg óriási szerepet játszik, különösen a paralimpiai és a női sportágakban. Az, hogy közvetlenül kapcsolatba léphetünk a szurkolókkal, sokkal többet ad hozzá a mozgalom kommunikációjához, mint bármi más.”

 

Johanne Defay a következőt mondta: „Nagyon boldog vagyok, hogy a Samsung Galaxy Team tagja lehetek. „A nyitottság mindig nyer” szlogen arra a világnézeti befogadásra emlékeztet, amelyet a verseny során szerezhet az ember – néha nyerünk, néha veszítünk, ami sok szempontból kihívást jelent önmagunkkal szemben. Sokat töprengünk azon, hogyan fejlődhetnénk, és szerintem ez is a nyitottság egy formája.”

 

Jagger Eaton így nyilatkozott: „Számomra a világot jelenti a Samsung Galaxy Team tagjának lenni. Valakinek, aki sokrétűen közelíti meg a gördeszkázást, egy olyan márka részévé válni, amely ugyanezt teszi, csodálatos. „A nyitottság mindig nyer” számomra azt jelenti: mindenkit befogadnak. Úgy gondolom, hogy az olimpiai játékok nemcsak csodálatos alkalom arra, hogy mindenki összejöjjön és szurkoljon a hazájáért, hanem lehetőség arra is, hogy azt csináljam a világ színpadán, amit szeretek. Mindig nyitott maradok a gördeszkázásban, mert számomra ez az egyik legszabadabb tevékenység, amit végezhetsz.”

 

A „Road to the Games” (Út a játékokhoz) videókból folyamatosan nyomon követhetjük, hogyan kel életre „A nyitottság mindig nyer” szlogen, illetve a Samsung hányféle módon fokozza a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai élményeket, valamint információt kaphatunk a Samsung Galaxy Team további sportolóiról. 

 

_____________________

*A párizsi olimpia hivatalos szlogenje, a Games Wide Open azt a törekvést is tükrözi, hogy az esemény befogadóbb, felelősségteljesebb és látványosabb legyen, és új utakat találjon az emberek bevonására az olimpia előtt, alatt és után. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a negyedik nagy digitális kaland

A Digitális Tudásért Alapítvány (DTA), amely szívügyének tekinti a digitális oktatást hazánkban, ismét büszkén rendezi meg 2024. május 23-án, immáron negyedik alkalommal az ország legnagyobb digitális csapatversenyét, a Nagy Digitális Kaland-ot.

2024. május 9. 20:55

Legendás magyar konstruktőrök nyitják meg a School-Computer kiállítást Budapesten

Új helyszínen, a Neumann Társaság Báthori utca 16. alatti székházában mutat be időszaki kiállítást az Informatika Történeti Múzeum Alapítvány – alapítója, a Neumann Társaság szakmai anyagaira építve – az iskolagépek történetéről. School-Computer – a digitális kultúra megjelenése a közoktatásban a címe a tárlatnak, amely a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával május második felétől október végéig látogatható. A május 17-én, 17 órakor zajló megnyitón a legendás Homelab számítógépek konstruktőrei, Lukács József és Lukács Endre mesélnek a személyi számítógépek hőskoráról. 

2024. május 9. 19:27

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36