Az év legjobb találmányai közé választotta a Nokia G22-t a TIME magazin

forrás: Prím Online, 2023. október 25. 17:18

Bekerült a TIME 2023 legjobb találmányait tömörítő listájába a HMD, a javítható Nokia okostelefonok új generációját megalkotó vállalat. A magazin a QuickFix-javítóhatósággal érkező, akár otthon is könnyedén megjavítható Nokia G22-t választotta a legjobb találmányok közé.*

A TIME éves listáján 200 rendkívüli innováció szerepel – olyan találmányok, amelyek képesek megváltoztatni az életünket. Ezek közé került be a HMD újítása, a Nokia G22 – a felhasználók által, akár otthon is könnyedén megjavítható okostelefonok új korszakának első darabja.

 

Lars Silberbauer, a HMD marketingigazgatója elmondta: „Sokat jelent számunkra, hogy pont ebben a virágzó innovációt hozó időszakban szerepelhetünk a TIME listáján. Állandó célunk, hogy a telefonjavítást megfizethetővé, még egyszerűbbé és a lehető leggördülékenyebbé tegyük a fogyasztók számára.”

 

 

Javítsd meg otthon

 

A Nokia G22-vel megszabadulhatsz a drága, időigényes javítások elől – vedd a kezedbe a telefonod sorsát, és használd ki az iFixit-partnerség előnyeit. A partnerségnek köszönhetően bármikor, már £ 19-os kezdőáron megrendelheted a meghibásodott alkatrészek cseredarabjait.

 

A Nokia G22 hátlapja 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül, sérült kijelzőjét és elhasználódott akkumulátorát pedig bármikor, akár otthon is kicserélheted. A telefon emellett háromnapos akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, és 800 teljes töltési ciklust is kibír**, így még hosszabb ideig bírja majd a strapát.

 

Nokia G22

 

A Nokia G22 átütő sikerét követően a HMD az élénk rózsaszín és lila színekben elérhető Nokia G42 5G bevezetésével az 5G szegmensben is elérhetővé teszi az akár otthon is könnyen javítható okostelefonokat.

 

A Best Invention 2023 kiválasztása nem sokkal azután történt, hogy a HMD már második éve nyeri el az EcoVadis 2023 fenntarthatósági minősítés platina fokozatát. A HMD a vállalkozások legjobb 1%-ába és az auditált vállalatok 98%-ába tartozik a kommunikációs berendezések gyártása során, a fenntartható gyakorlatok iránti elkötelezettségük tekintetében.

 

 

A TIME Annual Best Inventions List 2023 jelölési folyamatáról

 

A legjobb találmányok listáját a TIME szerkesztőinek és tudósítóinak a világ legkülönbözőbb pontjairól érkező jelölései alapján, és egy online jelentkezési folyamat során állítják össze, különös figyelmet fordítva a gyorsan fejlődő területekre, mint például a mesterséges intelligencia, a zöld energia és a fenntarthatóság. Ezután minden egyes pályázót számos kulcsfontosságú tényező alapján értékelnek, beleértve az eredetiséget, a hatékonyságot, az ambíciót és a mindennapi életre tett hatást.

 

____________________

* https://www.nokia.com/phones/en_int/self-repair.

​**A HMD Global által végzett valós használati teszt alapján.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38