Magyar márkanagykövetet választott a Viber

forrás: Prím Online, 2023. október 9. 19:50

A Rakuten Viber, az üzenetküldő és hangkommunikációs szolgáltatások globális vezetője bejelentette, hogy márkanagyköveti együttműködést indít a népszerű színésznővel és közösségi média influencerrel, Nyári Diával. Számos sikeres nemzetközi együttműködés után a Viber most először döntött úgy, hogy magyar tartalomgyártóval dolgozik együtt, a közös cél pedig a platform folyamatosan fejlődő és bővülő funkcióiról és lehetőségeiről történő kommunikáció.

Magyarországon a Viber már több, mint egy egyszerű üzenetküldő alkalmazás – közösségi és egyéb hasznos funkciói és szolgáltatásai egyedi és érdekes tartalmakat nyújtanak a felhasználóknak, illetve lehetővé teszik, hogy a mindennapi feladatokat pillanatok alatt elvégezzék, miközben világszerte összekötik az embereket és a vállalkozásokat. Mivel a vállalat számára kiemelten fontos a magyar közönség, fontos szempont volt, hogy olyan influencerrel működjön együtt, aki könnyen kapcsolatba tud lépni az ország felhasználóival. A Viber és Dia tökéletes párosítás – a színésznő, aki fiatal anyuka, évek óta Viber-felhasználó, és mindig is érdekelték a platform funkciói. Nagykövetként a saját Viber Csatornáján exkluzív tartalmakat hoz létre, kommunikál szenvedélyeiről, mint a családi élet, a sport, az egészséges életmód, és egy integrált kampány részeként az inzulinrezisztenciára is felhívja a figyelmet.

 

A márkanagyköveti megközelítés a Viber korábbi sikeres, többek között Shakirával és az FC Barcelonával készült kampányain alapul, és a Golden State Warriors partnerség is inspirálta. Annak érdekében, hogy még több szórakozást és pozitív hangulatot garantáljon a platformon, Dia egy személyre szabott matricacsomagon és egy speciális lencsén dolgozik együtt a márkával, ami a vizuális művészet erejével ábrázolja karakterét, jellemzőit vagy a mindennapi kihívásokat.

 

Nyári Dia – Fotó: Zsólyomi Norbert

 

Dia egy globális videókampány részese is, amelyben ismert influencerek – szintén Viber-nagykövetek – vesznek részt Görögországból és a Fülöp-szigetekről.

 

“Az elmúlt évek kiváló magyarországi növekedése miatt a magyar piac nagyon fontos számunkra, és olyan lokálisan ismert embert kerestünk, aki jól tudja képviselni a Viber értékeit. Dia tökéletes választás volt, és alig várjuk, hogy fantasztikus tartalmakat hozzunk létre vele a felhasználóink számára, és a jövőben még több embert érjünk el" – nyilatkozta Daniela Ivanova, a Rakuten Viber európai növekedésért felelős igazgatója.

 

“Nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek az első magyar Viber márkanagykövet.  Örülök, hogy nemcsak a legújabb funkciókat ismerhetem meg, hanem exkluzív tartalmakat is megoszthatok a közösségemmel, beszélhetek a tapasztalataimról, illetve megismertethetem a követőimmel az alkalmazásban rejlő rengeteg lehetőséget” – mondta Nyári Dia, a Viber magyar márkanagykövete.

 

A márkanagyköveti kampány 2023 októberében indul, célja a márkaismertség növelése, új funkciók bevezetése, a felhasználók edukálása, és a Viber mint szuperapp bemutatása.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a negyedik nagy digitális kaland

A Digitális Tudásért Alapítvány (DTA), amely szívügyének tekinti a digitális oktatást hazánkban, ismét büszkén rendezi meg 2024. május 23-án, immáron negyedik alkalommal az ország legnagyobb digitális csapatversenyét, a Nagy Digitális Kaland-ot.

2024. május 9. 20:55

Legendás magyar konstruktőrök nyitják meg a School-Computer kiállítást Budapesten

Új helyszínen, a Neumann Társaság Báthori utca 16. alatti székházában mutat be időszaki kiállítást az Informatika Történeti Múzeum Alapítvány – alapítója, a Neumann Társaság szakmai anyagaira építve – az iskolagépek történetéről. School-Computer – a digitális kultúra megjelenése a közoktatásban a címe a tárlatnak, amely a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával május második felétől október végéig látogatható. A május 17-én, 17 órakor zajló megnyitón a legendás Homelab számítógépek konstruktőrei, Lukács József és Lukács Endre mesélnek a személyi számítógépek hőskoráról. 

2024. május 9. 19:27

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36