Magyarországon is bemutatkoztak a POCO legújabb csúcskategóriás okostelefonjai

forrás: Prím Online, 2022. július 9. 14:36

A POCO, a világ fiatal tech-rajongóinak körében népszerű technológiai márka magyarországi márkaképviselete egy offline sajtóeseményen jelentette be a POCO legújabb készülékeinek – POCO F4 GT, POCO F4, POCO X4 GT – hazai kereskedelmi árait.

A POCO F4 GT – a lehetőségeit maximálisan kihasználva – lenyűgöző teljesítményt nyújt a csúcskategóriás, 4nm-es Snapdragon 8 Gen 1 processzorral, melyet kifinomult LiquidCool Technology 3.0 technológiával ellátott, 120 Hz-es frissítési frekvenciájú, lapos AMOLED kijelző, mágnesesen felugró kioldógombok, és 120W-os HyperCharge turbótöltő tesz teljessé. A POCO F4 GT nem csak gyors töltési idővel rendelkezik, de az AdaptiveCharge funkciónak köszönhetően az akkumulátor élettartamát is a lehető legnagyobb mértékben képes kitolni. Ez a funkció megakadályozza, hogy az éjszaka folyamán a kritikus 80% és 100% közötti tartományban túltöltődjön az akkumulátor.* 

 

A POCO F4 kiemelkedő teljesítményt nyújt, rendkívül kedvező energiafogyasztás mellett. A készülék Snapdragon 870 rendszerprocesszora a termékkínálaton belül az eddigi legnagyobb órajelű elsődleges CPU-maggal rendelkezik. A másik újdonság, a POCO X4 GT egy elérhető árú, kifejezetten mobilos játékra és szórakozásra optimalizált készülék a márka kínálatában a MediaTek Dimensity 8100 rendszerprocesszorával, amely kategóriájának egyik leghatékonyabb, legnagyobb teljesítményű képviselője.

 

 

A POCO X4 GT-be a MediaTek Dimensity 8100 rendszerprocesszor került, mely a TSMC 5 nanométeres gyártósorain készül, ezáltal alacsony áramfelvételt, ugyanakkor kiemelkedő teljesítményt kínál minimális hőképződés mellett. A POCO X4 GT-t mindezen túl LPDDR5-ös rendszermemóriával és UFS 3.1-es flash háttértárral látták el, ezáltal a készülék a POCO leggyorsabb RAM-mal és háttértárral felszerelt felsőkategóriás készülékei közé tartozik, különösen kedvező környezetet biztosítva az akadozásmentes mobil játékhoz. A LiquidCool 2.0 technológia révén a rendszerprocesszor minden körülmények közt üzemi hőmérsékleten tartható, ezzel lehetőséget adva a felhasználóknak arra, hogy valóban mindent kisajtoljanak a hardverből.

 

 

A POCO F4 GT három színben (Stealth Black, Knight Silver és Cyber Yellow), valamint két tárhelyváltozatban érhető el a hivatalos kiskereskedelmi partnereknél:

●  POCO F4 GT 8GB+128GB – 269.990 forintos ajánlott fogyasztói áron

●  POCO F4 GT 12GB+256GB – 309.990 forintos ajánlott fogyasztói áron

 

A POCO F4 Éjfekete és Nebula zöld színekben, valamint két tárhelyváltozatban lesz elérhető a hivatalos kiskereskedelmi partnereknél várhatóan júliustól:

●  POCO F4 6GB+128GB – 199.990 forintos ajánlott fogyasztói áron

●  POCO F4 8GB+256GB – 209.990 forintos ajánlott fogyasztói áron

 

A POCO X4 GT ezüst, fekete és kék színben, valamint egy tárhelyváltozatban lesz elérhető a hivatalos kiskereskedelmi partnereknél várhatóan augusztustól:

● POCO X4 GT 8GB+128GB: 169.990 forintos ajánlott fogyasztói áron

 

_________________

* Az adatok belső tesztelésen alapulnak. A tényleges eredmények eltérhetnek

Kulcsszavak: okostelefon Xiaomi POCO

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38