Hibrid formában jön a Startup Safari

forrás: Prím Online, 2022. március 9. 21:27

A Budapest Startup Safari 2022-ben már hetedik alkalommal kerül megrendezésre, két év online találkozás után ezúttal hibrid formában, már élőben és a rendkívül korszerű konferencia platformon közvetítve is megrendezésre kerül. A két nap alatt a központi helyszín mellett, mely a Király utcai HubHubban lesz, néhány külső állomáson is izgalmas előadásokat hallgathatnak meg mindazok, akik érdeklődnek az innováció, a technológiai újítások, és a nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalkozások kulisszatitkai iránt.

A hét évvel ezelőtt létrehozott Budapest Startup Safari idén április 28-29-én kerül megrendezésre. A szervezők a sok éves tapasztalatuk, a 2020-ban megismert piaci átrendeződés és az ökoszisztéma igényei alapján a tudásmegosztás mellett idén is nagy hangsúlyt fektetnek az interaktív programok, kurzusok lehetőségére is, melynek során a számos hazai szakember mellett a világ több szegletéből – a Szilícium-völgytől Dél-Afrikáig – bejelentkező előadókkal is találkozhatnak majd a résztvevők, akik az üzleti és technológiai témákban egyaránt tartanak majd workshopokat, előadásokat. Emellett pedig a kezdetektől a rendezvény céljai között szerepel a kapcsolatépítés és a munkáltatói márkaépítés támogatása, ezért minden eddiginél több lehetőséget biztosít a Startup Safari arra, hogy a résztvevők one-on-one, azaz személyes, egyéni találkozókra is – ebben az évben ráadásul ez is élőben valósul meg. A rendezvény idén is magyar és angol nyelven zajlik majd, a korszerű konferencia platformnak köszönhetően számos egyéb kapcsolatépítési lehetőséggel, online követhetőséggel és visszanézhető tartalmakkal. 

 

A közel 100 esemény hat tematikus útvonalra osztva olyan témaköröket jár körbe, mint az üzletfejlesztés, az online kereskedelem, a márkaépítés, a jogi és pénzügyi tudnivalók, a befektetési alapok, a tartalomkezelés vagy a távmunka és oktatás, az e-kereskedelem innovációi. Az esemény nem csak üzleti, hanem mélyebb technológiai témákat is kínál, az érdeklődők az AI, a blockchain, a web 3.0, az NFT, a szoftverfejlesztés vonalon is számos programot találnak majd. A résztvevők kérdezhetnek, találkozhatnak, ismerkedhetnek és egy erős, színvonalas és színes tudásanyagot kapnak a két nap alatt.

 

 

Az előadások és workshopok nyomán olyan cégek engednek bepillantást a kulisszáik mögé, mint a világ egyik legsikeresebb open banking vállalata, a Revolut, az utóbbi évek egyik legnagyobb hazai sikersztorija, a SEON, a közelmúltban akvirált InceptTech, vagy az évek óta töretlen sikernek örvendő Starchema, valamint a hazai ökoszisztéma aktív startupjai, például például a Microsoft CEE Startup Awards győztese a Volteum, a ViddL, a Photon, a Briefly, az Blue Colibri, a Webshippy és sokan mások. Emellett pedig olyan, a technológia és az üzletfejlesztés területén avatott szakemberekkel találkozhatnak a résztvevők, mint Tanja Sternbauer, a Female Factor egyik alapítója, svájcból Alessandra Sollenberg, a Top Tier Ventures alapítója, Tim Schumacher Németország egyik legsikeresebb zöld befektetője, Daniel Visevic, a Word Fund társalapítója, Oszkó Péter, az OXO csoport alapító tulajdonosa, Langár Bence, a TLF Capital alapítója, Vértes Márton a holland The Ocean Cleanup projekt partnerkapcsolati vezetője, Kenyeres István biotechnológus, de a Szilícium-völgy magyar sikersztorija is elsőként mutatkozik be Végh Noé előadásában. Az előadók sora pedig még közel sem teljes, a szervezők folyamatosan jelentik be az új meghívottakat. Ahogy azt a pandémiát megelőző időkben is Safari látogatói már megszokhatták, a konferenciát követően mindkét napon tematikus networking eseményeken vehetnek részt az érdeklődők. 

 

A rendezvény mellé már a szervezés korai szakaszában a hazai startup közösség számára olyan fontos szervezetek álltak be, mint a Microsoft, a Grow with Google, a The Female Factor, a TLF Capital, a CheckINN, az OXO Holdings, az INPUT Program, a Design Terminal, a Hiventures, a CEU iLAb, az MKB Fintech Lab és a Morgan Stanley.

 

A Startup Safari Budapest online konferenciára már elindult a kedvezményes early bird jegyárusítás. További információ elérhető a www.budapestsafari.com, jegyvásárlás pedig a https://tixa.hu/startupsafari2022 oldalon.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36