Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

forrás: Prím Online, 2021. július 28. 18:11

A Huawei Watch 3 széria az első okosóra-család a piacon, amelynek számlapja képes háttérként dinamikus képeket, rövid videókat, vagy akár játékot is megjeleníteni. Az órába épített innovatív technológiának köszönhetően a felhasználók nemcsak játszhatnak az okosórájukon, hanem a különféle animációkkal csillagászati felfedezéseket tehetnek, sőt a Hold felszínét és fázisait is nyomon követhetik. 

A Huawei legújabb okosóra szériája, a Watch 3 a számos sport és egészségfunkció mellett egészen új élményeket kínál a felhasználók számára. Ez az első okosóra-család a piacon melynek dinamikus számlapja képeket, rövid videókat, vagy akár játékot is meg tud jeleníteni az olyan technológiáknak köszönhetően, mint a 3D leképező, részecskerendszer és videó dekódolás. A készüléken szinte bármi beállítható háttérként, a vállalat több mint ezer különféle óraszámlapot kínál az óra tulajdonosainak az üzleti élet, divat, életmód, rajzfilmek és még sok más kategóriában.  

 

Flipper kalandjai

Valódi játékosoknak készült a flipper elnevezésű számlap, amivel bárhol és bármikor lehet játszani az unalmas percekben. A játék során a felhasználók az óra számlapjának alján található kallantyúkkal irányítják a golyókat, hogy eltalálják a számlapon elhelyezett tárgyakat, amikért pontokat gyűjthetnek. Egy menet – csak úgy, mint az igazi flipper esetében – addig tart, míg a golyó a kijelző aljára nem esik. 

A Hold sötét oldala

A Huawei Watch 3 egyik különleges számlapjával a Hold minden titkára fény derül. A felhasználók valós időben láthatják az égitest felszínét, a Föld és Hold távolságát és az elkövetkező 12 nap fázisait. Az óra koronáját megtekerve az elkövetkezendő és az elmúlt napok holdfázisai is részletesen láthatók. A számlap alján található „Fedezze fel a Holdat” gombra kattintva a Hold a kijelző közepére úszik, és teljes egészében körbejárható. Az égitest felszínére bökve a leghíresebb holdtengerek és óceánok is láthatók, mint az Esők tengere, a Szivárvány-öböl és a Kopernikusz.

 

Számlapok a világ körül

A Huawei Watch 3 Pro hat exkluzív számlapot is kínál használójának. A Mountains például egy animációs számlap, mely válogatásként a világ legismertebb hegyeinek nevét és magasságát jeleníti meg, például a McKinley-t, az Everestet vagy a Kilimandzsárót. A sziklák körül felhők és a köd is látszik, napszaknak megfelelően. A NightSky 88 csillagképeket jelenít meg. A Time Travel számlapjával nem kell utazáskor az óra átállításával bajlódni, a kiválasztott város egyetlen érintésére az adott időzónára ugrik. 

Ezerarcú okosóra

Az extra számlapok mellett több mint ezer egyéb közül válogathat a felhasználó. A  „Mondrian” stílus a geometriai ábrákat használja, szabadon kísérletezik az alakzatokkal, vonalakkal és színekkel. A „Kung Fu” a hagyományos kínai kultúra fontos eleme. Ez a számlap a harcművészet ikonikus mozdulataival, a kezeket és lábakat mutatóként használva jeleníti meg az időt. A pekingi olimpiai érmek ihlették a „The Jade” számlapot. Amikor a felhasználó elfordítja a csuklóját, az arany és a jade tükrei „megfordulnak” az órán. A mozdulat ötvözi az arany élénkségét a jade nemességével. A „Terraces” óraszámlap színe és háttere a környezeti hőmérsékletnek megfelelően változik. 

 

Egyedi számlap is tervezhető

A Huawei Watch 3 sorozat számtalan lehetőséget ad a felhasználók kezébe, hogy megtervezzék egyedi számlapjukat. Nem számít, hogy lassított, vagy gyorsított felvételről, videó- vagy játékrészletről van szó, az beállítható háttérképként. Ezenkívül tetszés szerint konfigurálhatók a parancsikonok a számlapon, például egy csuklómozdulattal elérhetők a leggyakrabban használt alkalmazások és láthatók a legfontosabb információk, aminek az ikonjára bökve máris megnyílik az app. A „Griddy” számlap akár négy modulja is testre szabható. A „Cards” mutatja például az aznapi időjárást és elindítható vele a zenelejátszás.

 

Ha az óra használaton kívül van, az energiatakarékosság és a hosszabb üzemidő érdekében nyugalmi állapotba helyezi magát. Ekkor csak az óra és az óraszám monokróm körvonala jelenik meg, az animációk és a színek nélkül. 

Kulcsszavak: Huawei okoseszköz okosóra

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50