Néhány napig jelentős kedvezménnyel vásárolható meg a Vive Cosmos Elit VR eszköz

forrás: Prím Online, 2020. november 23. 19:29

November 23-30. között, a Black Friday héten vásárlók, több mint 30.000 forint kedvezménnyel juthatnak hozzá a Vive Cosmos Elite, a Vive Cosmos eszközökhöz a kijelölt kiskereskedőknél, illetve a Vive Cosmos Elite HMD fejszetthez, ha ezeket a www.vive.com oldalról szerzik be. Ráadásul az egyik legnépszerűbb VR játék, a Half-Life: Alyx* is a tiéd lehet.  A Vive Cosmos Elite, a Vive Pro Full Kit és a Vive Pro Eye eszközökhöz egy kódot adnak, amellyel letöltheted az év VR játékát. Hogy teljessé tegyék az élmény, minden eszközhöz egy hónapos ingyenes hozzáférést biztosítanak a Viveport Infinity alkalmazás-áruház tartalmaihoz. 

A 2020-ban megjelent Vive Cosmos Elite eszközzel részed lehet a jelenleg elérhető legélvezetesebb PC VR játékélményben. Mássz rákok között, kaszabolj le űrlényeket, és dobálj fejrákokat a Half-Life: Alyx játékban, hozd ki a legtöbbet a Vive Cosmos Elite tűéles grafikai képességéből és a pontos, bázisállomás lekövetésből, hogy egyszerűen és pontosan lecsaphass a Combine-ra. A Black Friday időszakban, most jóval alacsonyabb áron lehet tiéd az élmény!

 

 

Hozz ki a lehető legtöbbet a virtuális valóságból a Vive Cosmos segítségével a Black Friday akciókkal. Az eszköz most egy kedvező ajánlattal lehet a tiéd. Merülj el egy kreatív világban, nézz 360 fokban videókat, tedd próbára magad egy új tanulási dimenzióban, és nem utolsó sorban maradj aktív a játék, a videó nézés és a tanulás közben is! A Vive Cosmos remek választás, a finomhangolt inside-out tracking funkció, az egyszerű üzembe helyezés és az intuitív, felhajtható design tökéletes a valóság és a virtuális világ közötti gyors váltáshoz. Már van bázisállomásod és kontrollereid? Látogass el a Vive oldalára és szered be a Cosmos Elite HMD-t most csak 519 €-ért!

 

Az igazi VR megszállottak számára is tartogatnak valamit: a Vive Pro prémium VR élményt biztosít a vérbeli gamerek számára. A precíziós, a helyiséget felmérő, lekövető trackeléssel, a nagyfelbontású és pontos színkezeléssel, az ergonómiailag optimalizált kialakítással, valamint a vezeték nélküli játék képességével a Vive Pro Full Kit remek választás azok számára, akik valóban professzionális VR eszközre vágynak. A Vive Pro Full Kit  ára most a Half-Life: Alyx játékkal egybe csomagolva 514.490,-Ft*.

 

A  Black Friday ajánlatok teljes listája:

Az összes VIVE Black Friday ajánlat elérhető a kijelölt kereskedőknél (PlayIT Store, Extreme Digital, eMAG, iPon, Aqua) valamint online, a vive.com oldalon keresztül.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50