Ügyfélbarát tarifacsomagok rendkívül kedvező feltételekkel a DIGIMobiltól

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 25. 11:08

A magyarországi távközlési piac meghatározó szolgáltatója, a DIGI Kft. úgy döntött, hogy az idei év végéig meghosszabbított tesztidőszak után mobil tarifacsomagjait 2021. január 1-től havidíjas szolgáltatásként, rendkívül kedvező feltételekkel kínálja a továbbiakban a DIGI és az Invitel ügyfelei részére.

A DIGI célja, hogy a telekommunikációs szolgáltatások legfejlettebb technológiáit versenyképes árakon, minél szélesebb körben biztosítsa ügyfelei számára. Az elmúlt időszak kihívásai még erősebben rávilágítottak a modern kommunikációs eszközök fontosságára, azok ügyféloldali elérhetőségére és megfizethetőségére.

 

A DIGI továbbra is folyamatosan fejleszti mobilhálózatát előfizetői hűsége előtt adózva és érdekeiket szem előtt tartva. Ezért 2021. január 1-től két lakossági mobil tarifacsomag kerül bevezetésre: a DIGIMobil PLUSZ és a DIGIMobil MAX, hűségidő nélkül. A DIGI által ajánlott 4G adatátvitelre képes készülékekkel a felhasználók zavartalanul élvezhetik a VoLTE nyújtotta előnyöket és a kristálytiszta hangzást. Továbbá, az arra alkalmas készülékekkel az alacsony lefedettségű területeken az előfizetők bármilyen WIFI hálózaton keresztül igénybe vehetik a VoWIFI minőségi szolgáltatását is. 

 

A következő év januárjától kezdődően a DIGIMobil havidíjas előfizetések az alábbi fő kondíciókkal érhetők majd el: 

 

 

A DIGIMobil PLUSZ díjcsomag havi 1000 forinttól lesz rendelhető, amely 15 gigabájtnyi belföldi mobilinternetet, 200 perc belföldi és EU lebeszélhetőséget foglal magában. A rendelkezésre álló percek felhasználása után a belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás díja bruttó 4 Ft/perc.

 

A magasabb adatmennyiséggel rendelkező DIGIMobil MAX díjcsomagra előfizető ügyfeleknek az 1000 Ft-os havidíjhoz 30 gigabájtnyi belföldi mobilinternet adatforgalom tartozik, és bruttó 4 Ft-os percdíj belföldi és EU mobilhálózatba indított hívás esetén.

 

A DIGIMobil PLUSZ és DIGIMobil MAX csomagok mellé igényelhető JUNIOR opció 500 Ft-os havidíjért. A JUNIOR opció plusz SIM kártyát és külön telefonszámot tartalmaz 10 GB belföldi adatforgalommal, illetve bruttó 4 Ft-os percdíjjal belföldi vagy EU mobilhálózatba indított hívás esetén. 

 

A díjcsomagok roaming opciót nem tartalmaznak, annak feltételeiről az év végén ad bővebb tájékoztatást a vállalat. 

 

A fenti ajánlatok vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI- és Invitel-előfizetők számára érhetők el. A DIGI mobilhálózatának lefedettségi területét folyamatosan bővíti.  A lefedett területek listája, valamint az ajánlat további részletei bővebben a digi.hu/mobil oldalon találhatók.

 

Beruházásain keresztül a vállalat komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy az ügyfelek számára a lehető legrövidebb idő alatt képes legyen még jobb lefedettséget biztosítani. A hatósági és az együttműködési folyamatok nehézségei ellenére a DIGI továbbra is teljes mértékben elkötelezett a jövőbeni növekedés, valamint a mobilhálózat fejlesztése mellett Magyarországon. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50