Vodafone szerint ilyen a kapcsolódás ereje

forrás: Prím Online, 2020. április 1. 09:11

A koronavírus miatt kialakult helyzetben különösen fontos szerep jut a digitális eszközöknek és a hálózatnak, hiszen az emberek ezek segítségével tudják tartani szeretteikkel a kapcsolatot, megosztani élményeiket, támogatni és szórakoztatni egymást. 

A Vodafone olaszországi ügyfelei segítségével egy videóban mutatta be, hogy a koronavírus által leginkább sújtott országban, a kijárási tilalom alatt hogyan tanulnak, pihennek, dolgoznak, énekelnek és játszanak az emberek – mindenki a saját otthonában, ugyanakkor mégis együtt.

 

 

A videó abból az alapgondolatból indul ki, hogy társas lények vagyunk, szükségünk van egymásra, illetve arra, hogy együtt legyünk és megosszuk egymással az élményeinket. Mindez teljesen új értelmet nyer a jelenlegi helyzetben, hiszen mindenki a saját otthonában, másoktól elszigetelten tölti mindennapjait. Az emberek világszerte digitális eszközeikhez fordulnak, hogy a lehetőségekhez képest fenntartsák szokásaikat, így a készülékek hol személyi edzőként, hol mesterszakácsként, hol pedig hídként működnek köztük és szeretteik között.

 

Az olasz Vodafone ezt a gondolatot szerette volna átadni a videóban, ami Olaszország mellett a világ bármely pontján megállná a helyét, hiszen mind együtt vagyunk ebben a helyzetben.  Az olaszországi szolgálhatóhoz hasonlóan a Vodafone Csoport Európa és világszinten azon dolgozik a mostani nehéz időszakban, hogy kiszolgálja az előfizetők megnövekedett internetezési igényeit és megtegyen minden lehetséges lépést, az adott országban élő közösségek támogatása érdekében.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50