Hétfőtől kapható a Honor legújabb okosórája

forrás: Prím Online, 2020. január 15. 16:18

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy január 20-tól Magyarországon is elérhető lesz a Honor MagicWatch 2. Az eszköz egyetlen feltöltéssel*  akár 14 napig működik, és személyre szabható óralapokkal tehető egyedivé.

A Honor legújabb okosórája tizenöt sporttevékenységet támogat, összesen nyolc, szabadban végezhető és hétféle beltéri sport során nyújt valós idejű, pontos információt és hasznos tanácsokat, emellett vízben is képes figyelni a pulzusszámot. Mindezeken túl a Honor MagicWatch 2 tizenháromféle professzionálisan felépített futótanfolyammal segít a futás hatékonyságának javításában, és egy beépített virtuális eszköznek köszönhetően pedig beállíthatjuk a futás optimális üteme. Az eszköz valós időben ad azonnal megvalósítható tanácsokat, így saját tempónk megtartása mellett fokozhatjuk az edzés hatékonyságát.

 

 

 

A sportolással összefüggő használat mellett a Honor MagicWatch 2 egyéb aktivitás közben is figyeli viselkedésünk. Képes azonosítani a hat leggyakoribb alvási rendellenességet és több mint 200 javaslat közül az alvási mintázatának megfelelő, testreszabott tanáccsal segíti az alvásminőség fejlesztését. Érzékeli a stressz-szintet is, így ha az okosóra szerint feszültek vagyunk, légzőgyakorlatokat javasol közérzetünk javításáért.

 

 

 

A 46 mm-es verzió szénfekete színben már január 20-tól elérhető az Extreme Digital és az eMAG kínálatában, a lenbarna, szintén 46 mm-es változat pedig várhatóan január végétől vásárolható meg 67 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron. A 42 mm-es verzióból elsőként az achát fekete szín érkezik hazánkba februárban.

 

_____________

* A Honor MagicWatch 2 46 mm-es változatára vonatkozó üzemidő. A Honor MagicWatch 2 42 mm-es változatának várható üzemideje 7 nap. Az értékek a pulzusmérő bekapcsolt állapotban való használatára vonatkoznak.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50