Új forgalmazói partnere van a Sophosnak

forrás: Prím Online, 2019. szeptember 20. 11:55

A Sophos forgalmazói megállapodást írt alá a RelNettel. A biztonsági ágazat és channel szolgáltatások szakértője a Sophos biztonsági megoldásait terjeszti Magyarországon. A RelNet a Sophos megoldásainak teljes választékát terjeszteni fogja, beleértve az endpoint biztonsággal, a titkosítással és adatvesztés elleni védelemmel (Data Loss Prevention, DLP), a web és email védelemmel, a vezetéknélküli és mobil biztonsággal, egységesített veszélyforrás menedzsmenttel (Unified Threat Management, UTM) kapcsolatos termékeit és következő generációs tűzfalát is.

"A Sophos örül, hogy közvetlenül együtt dolgozhat a RelNettel, mivel a cég kiváló eredményekkel rendelkezik a legjobb rendszerek implementálásában, amelyek a biztonsági megoldásaink terjesztését támogathatják." -  mondta Mariusz Rzepka, a Kelet európai régió menedzsere. - "A RelNet specifikus, alapos ismeretekkel rendelkezik a helyi biztonsági helyzetről és a Sophosszal azonos elveket vall arról, hogy az üzlet sikerességének kulcsfontosságú eleme a dedikált vásárlókra való fókusz. Ez tökéletes alap ahhoz, hogy legkiválóbb termékeink teljes portfólióját egy, az Intercept X endpoint megoldástól kezdve az XG Firewallig mindent magába foglaló rendszerbe tömörítsük, amelynek neve Synchronized Security."
 
"Nagy örömünkre szolgál egy olyan világszínvonalú gyártót a portfóliónkban tudni, mint a Sophos, melynek több megoldása is iparági vezető a maga területén a piackutató és elemző cégeknél, így a Gartnernél és az NSS Lab-nál is" - nyilatkozta Dávid András a Relnet Technológia ügyvezető igazgatója. - "A Sophos integrált megoldásai jól kiegészítik a RelNet termékpalettáját és a magyar piacon keresett funkciókkal segíti mind a viszonteladók, mind a végfelhasználók munkáját, mint a teljes termékpalettára kiterjedő központi felügyelet, az integrált végponti védelem vagy a hálózatbiztonsággal kombinált vezeték nélküli megoldás. Terveink szerint a RelNet eddig is széles szolgáltatási portfóliójába rövidesen bekerülnek a Sophos termékekhez kapcsolódó szolgáltatások, így a komplex infrastruktúra tervezés, pre- és a post-sales támogatás, telepítés, oktatás. Középtávú céljaink között szerepel olyan menedzselt biztonsági szolgáltatásokkal foglalkozó partnerek felkutatása, akik a Sophos kulcsrakész megoldáscsomagjával kívánnak piacra lépni."
 
A viszonteladók és vásárlók számára azonnali előnyökkel járó forgalmazói megállapodás szeptember közepétől van érvényben.
 
 
Kulcsszavak: Sophos biztonság

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50