Élvezd a kiemelkedő hangminőséget a Sony legújabb vezeték nélküli fülhallgatójával

forrás: Prím Online, 2019. július 7. 13:27

A vezeték nélküli fejhallgatók új generációját képviselő WF-1000XM3-mal tovább bővül a Sony népszerű 1000X termékcsaládja. A Sony piacvezető1 zajszűrő funkciója QN1e HD zajszűrő processzorral és Dual Noise Sensor technológiával kiegészítve a korábbinál is fejlettebb, kivételes zajszűrő teljesítményt nyújt, így a felhasználó kizárólag a zenére koncentrálhat. 

 

A zajszűrés következő szintje

A Dual Noise Sensor technológiával ellátott WF-1000XM3 fejhallgatóban az új QN1e HD zajszűrő processzor található, ami tökéletes zajszűrést biztosít, így csak a zenére koncentrálhatunk. A Dual Noise Sensor technológia, valamint a fejhallgató elülső és a hátsó mikrofonjai rögzítik a környezeti hangokat, ezt követően a QN1e HD zajszűrő processzora fordított hanghullámokat generál, ami kiszűri a zavaró háttérzajokat, és kíméli az akkumulátort. Legyen szó a repülőgép kabinjának rezgéséről, az utcai nyüzsgés okozta zsivajról, a fejhallgató mindent kiszűr, így nem marad más, csak a zene. 

Lenyűgöző hangzás 

Az 1000X termékcsaládhoz méltó, prémium minőségű hangzást kínál az új Sony WF-1000XM3 fülhallgató. A QN1e HD zajszűrő processzor 24 bites audio jelfeldolgozójának és az erősítővel ellátott DAC-jának köszönhetően olyan minőségben hallgathatod kedvenc zeneszámaid, ahogy a szerző megálmodta. A Digitális Hangzásjavító Eszköz (DSEE HX) felskálázza a tömörített digitális hangformátumokat (pl..mp3), így bárkinek elérhetővé válik a nagy felbontású hangzás élménye. Merülj el kedvenc zeneszámaidban és mozifilmjeidben és alakítsd napod fénypontjává mindennapi utazásaid a kiváló hangzás segítségével.

 

Teljes vezeték nélküli szabadság

Valódi vezeték nélküli kialakításának köszönhetően a WF-1000XM3 megóv téged a zavaró kábelek okozta kellemetlenségektől. Kisméretű, könnyű fülpárnáiban az újfejlesztésű BLUETOOTH chip kapott helyet, így az eddig megszokott balról jobbra történő jelátvitel helyett mindkét fülpárna egyszerre kapja és dolgozza fel a beérkező jeleket. A chip a továbbfejlesztett antennával együttesen stabil kapcsolatot biztosít, így zavartalanul élvezheted kedvenc zenéidet. A vezeték nélküli technológiával járó késleltetés minimális, így a legújabb filmeket is gond nélkül élvezheted a párosított eszközökön.

 

A WF-1000XM3-t kifejezetten a megnövelt kényelem és stabilitás jegyében alakították ki. Az ergonomikus három-oldalú szerkezet szilárdan rögzíti a fülhallgatókat, a stabil illeszkedést a nagy súrlódású gumi felület biztosítja. Válogass a négy különböző méretű hibrid vagy a három komfortos fülpárna közül, könnyedén megtalálod a neked megfelelő méretet. 

Kézenfekvő kényelem

A QN1e zajszűrő processzor kevés energiát fogyaszt, ami jelentősen megnöveli az akkumulátor élettartamát és így a zenehallgatási időt. A WF-1000XM3 elegáns tokja töltőként is használható, így akár 24 órán keresztül használhatod a zajszűrő funkciót*, és töltheted eszközeidet. A fülhallgatók gyorstöltésre is alkalmasak – 10 percnyi töltéssel akár 90 percnyi lejátszási időt nyerhetünk. 

 

A Gyors fülelés üzemmód bekapcsolásával a fülpárnák eltávolítása nélkül tudsz beszélgetésbe elegyedni másokkal. A hangerő gyors csökkentéséhez csupán érints meg a bal fülpárnán található érintőpanelt, így biztosan nem maradsz le a repülőtéri hangosbemondóból szóló fontos információkról. Ráadásul a fülpárnák testreszabható érzékelőinek köszönhetően**  könnyedén indíthatod el vagy állíthatod meg a lejátszást, ugorhatsz át dalokat vagy aktiválhatod a hangasszisztens funkciókat. A WF-1000XM3 érzékeli, ha az egyik fülpárna nincs a füledben, ekkor a zenelejátszás automatikusan szünetel mindaddig, amíg vissza nem teszed azt.

 

A WF-1000XM3 tökéletes kiegészítő folyamatos ingázásokhoz, mivel a Google Assistant segítségével hangvezérléssel is irányíthatod fülhallgatódat. A fülhallgató kompatibilis a Sony | Headphones Connect alkalmazással, ahol további testreszabható beállításokat találsz, mint például a zajszűrés mértéke, vagy az érintéses vezérlés. 

 

A WF-1000XM3 fülhallgató 2019. augusztus közepétől érhető el.

 

______________

* Bekapcsolt zajszűrővel 24 óra üzemidő (6 óra háromszori töltéssel), kikapcsolt zajszűrővel 32 óra (8 óra üzemidő háromszori töltéssel) készenléti idő érhető el. A tok további háromszori töltést biztosít.

** Testreszabható a Sony | Headphones Connect alkalmazással. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50